Ostatnio próbowałem Pinta Czarna Dziura oraz marcową wędzonkę ze Schlenkerli, oba piwa świetne. Wcześniej Schlenkerla Weizen dostałem zaraz po podpięcia do kranu i też rewelacja, zupełnie inny kolor miała niż dwa dni później (za pierwszym razem taki brunatno-złoty, a za drugim razem po prostu czarny).
Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Ja już od tygodnia depczę Jarastego o wpis tutaj, widocznie za słabo. Dziś obiecał, że wpisze imprezę dzisiaj, no ale DZISIAJ trwa jeszcze prawie 9 godzin, miejmy nadzieję, że się chłop zmieściComment
-
Witam i zapraszam wszystkich na powtórkę pikniku na parkingu przy ulicy Zielińskiego tym razem robimy ją z sąsiadami czyli pubem u Augusta. Na parkingu odbędzie się pokaz warzenia piwa,pokazy średniowieczne oraz tym razem trochę muzyki na żywo. a więc zarezerwujcie sobie czas 2 lipca w sobotę w godzinach od 10 00 d0 22 00. Pozdrawiam i do zobaczeniaComment
-
Ja już od 12.30 będę. Co to za "pokazy średniowieczne" - to sformułowanie nie określa kompletnie niczego
Będą jakieś wyjątkowe piwa, czy standardowa oferta? Nie, żebym narzekała na standardowąLast edited by Marusia; 2011-06-29, 06:19.Comment
-
Dość upierdliwe detaliczne pytania się mi cisną:
1. co będzie się działo zaraz po rozpoczęciu, czyli praktycznie od 10:00?
2. jak dojechać najprościej od drogi nr 8, bo jakoś mi się lokalizacje Czeskiego Raju i tego parkingu nie "maczują"?
3. czy będzie szansa (właśnie o 10:00) na zakup ciekawych napojów na wynos?
Moja upierdliwość wynika z tego, że mi-wincy przed 10-tą w sobotę będę z Juniorem przedzierał się przez Wrocław, celem zdobycia Ślęży... .
Dlatego chętnie wpadłbym "na minutkę" (buziaki dla irona ) i "o suchym pysku" po chwili pojechałbym dalej...Comment
-
2. jak dojechać najprościej od drogi nr 8, bo jakoś mi się lokalizacje Czeskiego Raju i tego parkingu nie "maczują"?
Moja upierdliwość wynika z tego, że mi-wincy przed 10-tą w sobotę będę z Juniorem przedzierał się przez Wrocław, celem zdobycia Ślęży... .
A co do Ślęży, to wysoce polecam drogę choć w jedną stronę (raczej w dół) niebieskim szlakiem na przełęcz Tąpadła. Trochę stromo, fajne skałki po drodze i mało ludzi. Na głównym (żółtym) szlaku w weekendy przewalają się tłumy.Dick Laurent is dead.Comment
-
slavoy, dzięki, postaram się wpaść, choć sytuacja jest "dynamiczna" .
Chociaż, w zasadzie, swoim ostatnim postem żą chyba mnie ostrzega...
Ślężę pewnie brykniemy żółtym, ale z powrotem niebieski - czymu ni... Dużo dłużej jest?Comment
-
Last edited by Maggyk; 2011-06-29, 09:46.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :DComment
-
nie chcę zapeszać ale myślę że dojadą nowe Pinty jutro potwierdzę na 100%Comment
-
1. co będzie się działo zaraz po rozpoczęciu, czyli praktycznie od 10:00?
3. czy będzie szansa (właśnie o 10:00) na zakup ciekawych napojów na wynos?
Dlatego chętnie wpadłbym "na minutkę" (buziaki dla irona ) i "o suchym pysku" po chwili pojechałbym dalej...Comment
Comment