Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Podaj proszę listę piw lanych potencjalnie dostępnych na pikiniku- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPodaj proszę listę piw lanych potencjalnie dostępnych na pikiniku
Pozdrawiam
Comment
-
-
Impreza jedyna taka w skali naszego kraju - mam nadzieję, ze jeszcze tego lata odbędą się ze dwie, w lepszych warunkach pogodowych. Nie należy jednak narzekać - to, co było dzisiaj (a właściwie wczoraj) - to dopiero masakra - ulewa na przemian z ulewą
Następnym razem konieczna jest szybsza i szersza informacja w browarbizie - byli ludzie z innych miast zainteresowani przyjazdem, ale z braku danych - oj, Jarasty, skandal!
Koncert był fajny, ale najfajniejsi byli rycerze, którzy sobie walczyli w różnych zakątkach parkingu nie przejmując się niczym - to naprawdę wyglądało bardzo naturalnie i nadawało klimatu. Żadne tam grupki naokoło "ringu", tylko siedzimy, pijemy piwo, a oni wymachują, gdzie akurat ich wiatr zagonił
Trzymam kciuki za rozwój imprezy - bawiłam się świetnie
Comment
-
-
Pod względem piwnym mój ulubiony we Wrocławiu! ok 8 piw z nalewaka,
2 tygodnie temu ceny się zaczynały od 4,50pln za polotmave, 5pln za 10tkę z Policki.
Rewelacja.
Ciągła rotacja repertuaru piwnego. Bardzo miła i uśmiechnięta pani szefowa.
Ekipa barmańska zna się na piwach, duży plus. Klimat studencko-rockowy.
Polecam przystawki (4pln) - Hermelin: ser z papryczką, i Serdelek z kapustą kiszoną - nie znam czeskiej nazwy. Jedno i drugie doskonale pasuje do piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PanKrecik Wyświetlenie odpowiedzi(..) Serdelek z kapustą kiszoną - nie znam czeskiej nazwy. (..)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika baklazanek Wyświetlenie odpowiedziMożna wiedzieć, jakie piwa będą serwowane w Krasiejowie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grew Wyświetlenie odpowiedziA co to za impreza? Czeski Raj wyjazdowo?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Szkoda, że ostatnio nie ma w ogóle przekąsek!!!
halo, halo, mam nadzieję, że to tymczasowo??
Kilka dni pod rząd wpadałem ostatnio ze znajomymi którym wychwalałem piwa i pyszne dodatki...
Poza tym moje ulubione: doskonały niefiltrowany Zilvar (+jeszcze jeden niefiltr, ale nie pamiętam nazwy) i b.dobra ciemna Policka.
Comment
-
Comment