Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwoszSlawek77
Wyświetlenie odpowiedzi
Wrocław, Bogusławskiego 9, Český Ráj
Collapse
X
-
Last edited by chemmobile; 2012-10-07, 09:26.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
-
-
myślę że po to jest forum żeby wyrażać swoją opinie moja od wczoraj jest taka a nie inna i nic jej nie zmieni moja noga już tam nie postanieLast edited by pioterb4; 2012-10-07, 09:28.
Comment
-
-
Opisana sytuacja jest jak najbardziej możliwa. Sam byłem mocno zdziwiony i pewnie też miałbym duże wątpliwości, gdybym nie siedział przy barze i nie widział co jest mi nalewane i do czego. Chodziło o inny lokal a piwem tym był gościszewski Rycerz, który przecież jest filtrowany. Gość przede mną zamówił i dostał zwyczajnego Rycerza. Potem ja zamówiłem i poleciała "wersja niefiltrowana". Następne zamówienie i znowu było filtrowane. I co ty na to?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Po to założyłem temat żeby ustrzec innych i niech zglodają co im się do kufla nalewa
Comment
-
-
Z beczkowym pszenicznym Primatorem też miałem tego typu sytuację. W Atmosferze w Katowicach, barmanka nalała mi piwo i myślałem że to jest Krislalweizen, ale kolejne zamawiane były coraz bardziej mętne. W smaku były nierozróżnialne. Nie było mowy o żadnych zlewkach gdyż jest tam samoobsługa i podczas nalewania stoję 50 cm od nalewaków.
Czasami trzeba się zastanowić zanim zacznie się strzelać jak z pistoletu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwoszSlawek77 Wyświetlenie odpowiedziW tej sprawie myślę że jaki to browar nie ma większego znaczenia podkreślam niema możliwości nalać z jednej beczki dwóch piw jedno po drugim żeby się tak różniło klarownością
Piszesz,że znasz się na laniu piwa bo obsługiwałeś imprezy plenerowe i wiesz ile można nalać piw z jednej beczki.Otóż chcę Ci powiedzieć,że też mam jakieś doświadczenie w laniu piwa ale nigdy nie udało mi się nalać 60 piw z 30-tki czy 100 z 50-tki.Podawane piwa są zawsze z lekkim naddatkiem.A gdy jeszcze piwo czopujesz straty są większe.Używając Twojego stylu publicystyki mogę domniemywać,że świadomie oszukiwałeś klientów.
Piszesz też o "stanie" załogi CzR. Jeśli uważałes,że ich zachowanie "zagraża bezpieczeństwu w ruchu lądowym" mogłeś powiadomić odpowiednie słuzby Pamiętaj jednak,że nie byłeś w przedszkolu lecz w knajpie. A bar to nie budka dróżnika w Górkach Wielkich.
Na Twoim miejscu cały ten post powinien wyglądać tak: "Czy możliwe,że dwa piwa lane mogą się tak różnić? itd"Bez formułowania oskarżeń.
Wg mnie cały Twój post to jedno wielkie pomówienie. Mam nadzieję,że szefostwo Czeskiego Raju skorzysta z przysługujących mu praw do ochrony dobrego wizerunku.
Krzysztof Piwnica Zamkowa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwoszSlawek77 Wyświetlenie odpowiedziod 10 lat lej piwo z beczki na imprezach plenerowych i wynik 10 beczek dziennie to norma wiec nie pisz że nie mam doświadczenia w laniu piwa i ile z beczki można wylać piwa i na lewo zarobić
A tak z ciekawości, wypiłeś czy zostawiłeś?
Comment
-
-
Jakoś tyle razy byłem w Czeskim i nigdy nie miałem żadnych problemów z jakością obsługi. Myślę, że powinieneś zrobić tak jak ci radzą moi poprzednicy: bardziej się dokształcić nim zaczniesz wyzywać od oszustów i pijaków.
I zacząć stosować się do zasad interpunkcji i ortografii, bo ciężko jest (przynajmniej mi) traktować poważnie wywody osoby która nie potrafi ogarnąć tak podstawowej rzeczy.
Comment
-
-
Nie ma już co strzępić klawiatury, człek się zalogował, rzucił kilka oskarżeń i uciekł blokując sobie konto.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piwoszSlawek77 Wyświetlenie odpowiedziod 10 lat lej piwo z beczki na imprezach plenerowych i wynik 10 beczek dziennie to norma wiec nie pisz że nie mam doświadczenia w laniu piwa i ile z beczki można wylać piwa i na lewo zarobić
Pozdrawiam.Zapraszamy na Zaporoską 39e!
od poniedziałku do piątku w godzinach: 9.00-22.00
oraz w soboty od 9.00-20.00
http://www.facebook.com/piwnica.sklep
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pit_2005 Wyświetlenie odpowiedziNo to ja odpowiem na wszystkie nurtujące Was pytania. Piwo miało nazwę Knezna. Z jakiego browaru to taki fachowiec jak piwoszSławek77 zapewne wie.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dzień dobry szanowni koledzy i koleżanki. To mój pierwszy wpis na forum:-).
A propo aktualnego tematu - to zapewne była Kneżna z Rychnova. Sam wczoraj byłem i wypiłem 3 x Kneżną. Za każdym razem "zamętnienie" było inne co nie zmienia faktu że wogóle mi to nie przeszkadzało, a Kneżna była przepyszna. Jedynie czego żałowałem to że nie było Zilvara który też uwielbiam. Pozdrawiam wszystkich.
Comment
-
Comment