Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Jedno jest pewne - dziś będzie tam Kawka.
Proroctwo się spełnia z okazji Dnia Stoutu na kranie Kawka z Browaru Widawa oraz Ale Browar Sweet Cow oprócz Rowing Jack, prawdopodobnie jeszcze Dyniamit oraz standardowo Polićka Knezna a także Fortuna wiśniowe
na zdrowie
Jarasty, przydałby wam się jakiś lepszy marketing, ogłaszanie gdzieś w internecie takich nowości, bo np. wiedziałbym wcześniej że będzie u was Kawka, to bym się dziś w Czeskim stawił, a tak to już jestem umówiony w ZUPie.
Mi się marzy, aby nasze piwiarnie miały coś na kształt czeskich: "Co je na čepu?" regularnie odświeżane. Bez zbędnych pytań, wątpliwości, możnaby zaplanować spotkanie i lokal w którym się odbędzie. Ceny, podawane jak w Zlý Časy, czy Zubatý Pes też byłyby mile widziane.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto
Stare ale Jare jeszcze obecne? I w ogóle: co lejecie dziś?
Stare ale Jare jeszcze obecne oprócz tego Polićka 10% i ciemna Rampuśak, Dobrouśka, Zilvar, Kneżna a wieczorem być może Amber boy ale nie obiecuję
Na zdrowie
Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu
Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
Wrocławska Feta czyli Festiwal Piwa, Wina i Sera. Edycja jesienna. W klimatycznych wnętrzach Concordii Design. Tym razem, Wrocławska Feta zaprezentuje się w kolorach i smakach pięknej złotej jesieni
Comment