Wrocław, Hubska 20, Pub Drogu(?)wka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • darekd
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🍺🍺🍺
    • 2003.02
    • 12761

Wrocław, Hubska 20, Pub Drogu(?)wka

Lokal jak informuje ulotka mieści się vis'a vis komendy policji drogowej stąd zapewne nazwa.
    W ofercie Piast i dwa rodzaje Primatora /jasny premium i polotmavy/ - po 5 zł. Uwaga pod polotmavym podpięli jasne i na odwrót. Do konsumpcji czeskiego piwa zachęcały plakaty po polsku, pierwszy raz takie widzę, znaczy że browar w Nachodzie coraz bardziej poważnie traktuje nasz rynek.
    Bardzo miły, bezpretensjonalny lokal, na stołach obrusy primatora. Schludny wystrój, bez fajerwerków, jest tv, dart, "herna". Przypomina prostym klimatem czeskie lokale. Warto odwiedzić.
  • baxowy
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2009.10
    • 1

Witam serdecznie i dziękuję za pozytywną opinię (pracuję za barem we wspomnianym lokalu). Jeżeli chodzi o podpięcie czeskich beczek, jeden z kijów był uszkodzony i za długo czekaliśmy na jego naprawę. Stąd dwa rodzaje piwa mogły się pojawić w dystrybutorze PREMIUM. Zawsze jednak informowaliśmy klientów, który leci, jeżeli była wpadka co do powiadomienia, to najmocniej przepraszam. Za to gwarantuję, że piwko jest takie jak powinno być :-)

Serdecznie zapraszam i dziękuję za pozytywną opinię

Artur
    Ostatnia zmiana dokonana przez baxowy; 2009-10-10, 13:25. Powód: Zapomniałem podziękować :)

Comment

Related Topics

Collapse

• DraveS
      Jak uzyskać opinię o Piwie
      DraveS
      Hej jestem w sumie początkujący, za mną 7 warek. Taka mnie naszła rozkmina, bo obejrzałem nowe 1000IBU Kopyra w którym mówi, że ciężko jest w domu uwarzyć lepsze piwo niż w sklepach (bo są teraz takie dobre). Właśnie degustuję swoją najnowszą warkę (a miałem chwilę przerwy i piłem...
      2020-06-25, 18:46
    • bastion
      Ukraina, Kałusz, Płoszcza Hieroiv 28, Pub Pid Jasenami.
      bastion
      Na Ukrainie jest wiele miejscowości których historię można opisać na wielu stronnicach, natomiast po przeróżnych zawirowaniach najczęściej wojennych w dzisiejszych czasach nie mają zbyt wiele do zaoferowania turystom.
      Takim miastem jest Kałusz. Chociaż akurat turysta piwny chętnie...
      2023-02-04, 21:00
    • dadek
      Niemcy, Erlangen-Alterlangen, Alterlanger Straße 6, Drei Linden/Krapp Bräu
      dadek
      Alterlangen to dzielnica niskiej jednorodzinnej zabudowy w postaci stylowych domów o czerwonych, spadzistych dachach otoczonych zielenią. Leży po drugiej stronie rzeki Regnitz niż centrum Erlangen. Z dworca kolejowego do restauracji Drei Linden piechotą jest 1,7 km. Trasa wiedzie dwoma mostami...
      2025-02-12, 02:28
    • heckler
      Czechy, Louňovice Pod Blaníkem, Náměstí J. Žižky 49, Podblanický pivovar Špácal
      heckler
      U podnóża małej, ale dumnie brzmiącej z nazwy górki Velký Blaník (638 m) rozpościera się widok na małą mieścinę Louňovice pod Blaníkem. Już w 1350 roku w miasteczku powstał i warzył piwo klasztorny browar, tak więc tradycje piwowarskie mieścina ma zacne.

Nowa...
      2025-02-11, 08:42
    • bastion
      Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
      bastion
      Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
      Centrum...
      2025-02-02, 20:53
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...