Oborniki Śląskie, Skłodowskiej 2 (przy rondzie), Restauracja Planeta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kopyr
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2004.06
    • 9475

Oborniki Śląskie, Skłodowskiej 2 (przy rondzie), Restauracja Planeta

Restauracja znajduje się nad Marketem Kopyra IGA, na piętrze. Wcześniej nie opisałem lokalu, bo nie było o czym pisać, ale... od soboty 25. kwietnia 2009r. mamy lanego Primatora.
    W ofercie Premium jasne 12° oraz Weizenbier. Ceny za 0,5l: 4,5zł za jęczmienne i 5zł za pszeniczne. Z butelek przewiduję też z Nachodu: Dark Premium, Polotmavy, Excluziv oraz Nealko.
    Lokal czynny jest teoretycznie od 10 do 22. Piszę teoretycznie, bo w zimie jest to zwykle krócej, ok. 20-21. W zasadzie codziennie, tzn poniedziałek - niedziela z wyłączeniem większych świat, jak Boże Narodzenie czy Wielkanoc.
    Bardzo dobre jedzenie, szczególnie polecam ruskie pierogi.
    Zapraszam, zwłaszcza po zakupach w markecie.
    blog.kopyra.com
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13961

A to miejsce działa jeszcze?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• jacer
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      • 2006.03
      • 9875

działa.
      Milicki Browar Rynkowy
      Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
      "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
      "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
      No Hops, no Glory :)

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Bydgoszcz, Marii Skłodowskiej Curie 14, Palanyca. Restauracja ukraińska
        ART
        Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.

Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.

...
        2024-03-24, 13:22
      • Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • pebejot
        Bieruń, pl. Św.Walentego 2, Browar / Pub / Restauracja Stylowa
        pebejot
        Ciekawy browar, a właściwie mikrobrowar, działający od 2023 roku w Bieruniu.
        Znajduje się w restauracji "Stylowa" w sporym budynku vis a vis centralnego przystanku autobusowego.
        Przez cały dzień są dogodne i dość częste połączenia do Oświęcimia i Tychów. Dojazd...
        2025-01-04, 11:17
      • pebejot
        Radomsko, Metalurgii 7, Metalurgia Restauracja&Browar
        pebejot
        Radomsko w 2022 roku zaczęło figurować na piwnej mapie Polski.
        Na terenie dawnych zakładów Metalurgii powstało centrum handlowe, a w nim browar restauracyjny o nazwie Metalurgia.
        Lokalizacja Metalurgii jest bardzo korzystna dla przyjezdnych, odległość od dworca kolejowego to niecałe...
        2022-11-05, 06:28
      • pebejot
        Dziekanowice 200, Browar Trzech Braci
        pebejot
        Aż dziwne, że ten browar jeszcze nie został opisany na forum.
        Działający (podobno) od 2021 roku obiekt to dziwaczny twór browaru restauracyjnego, połączonego ze stacją benzynową, zlokalizowany przy skrzyżowaniu dróg w miejscowości Dziekanowice, kilkanaście kilometrów od Wieliczki....
        2024-08-20, 22:27
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...