Wrocław, Bogusławskiego 7, Pub 24 (zamknięte)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • babalumek
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.02
    • 1207

Muza różna, siedziałem na górze to leciał mecz i słabo było słychać. Chyba ESKA Rock.
    MRKS Kuźnia Jawor

WTS Sparta Wrocław

Comment

• Shedao
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      🥛🥛🥛🥛
      • 2007.09
      • 915

Myślę że jako ciekawostkę można podać, że w lokalu pojawił się z beczki... jasny Imielin. Reklamowany na tablicy jako "niepasteryzowany", całość okraszona entuzjastycznym wykrzyknikiem.

Smakowo... każdy kto pił go z puszki, wie czego może się spodziewać. ale tak czy siak cieszy, że jest jakaś rotacja.

do tego Skalak jasny i ciemny, Holba Premium oraz Lech (ten ostatni najdroższy: za 7 zł, oczywiście mino tego słyszałem jak osoby ze stolika obok umawiały się ile Lechów biorą... )

Po lanym Ciechanie wszelki ślad zaginął i już chyba nie wróci, teraz jest w lokalu już tylko w postaci butelkowej.
      Ostatnia zmiana dokonana przez Shedao; 2011-02-21, 00:26.

Comment

• Shedao
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        🥛🥛🥛🥛
        • 2007.09
        • 915

Obecnie lane dwa piwka z Witnicy: Lubuskie i Miodowe (chociaż tego drugiego nie mieli jak byłem, ale zapewniono mnie że to tylko chwilowy brak). Czyli tak jak mówiłem, jest rotacja, tym razem na plus.

Do tego wciąż Imielin, ciemny Skalak, jakieś jasne czeskie piwo: albo Holba albo Skalak (nie zwróciłem uwagi), no i dla klientów Premium: Lech

Comment

• Pendragon
          Generał Wszelkich Fermentacji
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13959

Nikt nie doniósł, że pub zmienił nazwę. Teraz jest to "Pub u Augusta". Niejako za zmiana nazwy poszły też godziny otwarcia - codziennie od 16 do ostatniego klienta.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

Przetwarzanie...
          X