Działa?
Wrocław, Bogusławskiego 7, U Augusta
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Byłem kilka dni temu. Kranów 8 albo 10. Oprócz bodajże dwóch polskich kraftów (m.in. Nepomucen) same Czechy. Wśród nich popularne we Wrocławiu Skalaki (jasny, ciemny, wiśniowy), a także Chlumecky Vit, Svijansky Rytir, czy też Poutnik.
Przyjemniewww.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
To dobrze.
Od pół roku zaprzestali wpisów na facebooku, więc pomyślałem o najgorszym.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie, nie zapowiada się na jakiekolwiek negatywne ruchy z ich strony.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziOd pół roku zaprzestali wpisów na facebooku.
Mam też wrażenie, że kiedyś bardziej się starali. Często było 1-2 piwa, które ich wyróżniały. Teraz przeważnie tylko tam wchodzę i idę do konkurencji."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Niekoniecznie współpraca, 06/04/2019 miała tam miejsce premiera ich jakichś dwóch piw, a dwa kolejne były wtedy podpięte jako dodatkowe z tego co wiem.
Aczkolwiek możliwe, że współpraca się opłaca i oferta jest stała.www.katalogpodstawek.pl - darmowy katalog polskich podstawek piwnych!
Comment
-
Comment