Karpacz, Konstytucji 3 Maja 58, Restauracja Kolorowa (ogródek)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacekwerner
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 2852

Karpacz, Konstytucji 3 Maja 58, Restauracja Kolorowa (ogródek)

Z kija dostępne : Holba ( 0,5l - 6 zł ) i ciemny Litovel ( 0,5l - 7 zł ) oraz tyskie ( 0,5/0,3l - 6/4,50 zł ). W lodówce butelkowe : ciemny Litovel, Zlaty bazant, Pilsner Urquell oraz rodzime koncerniaki. Piwo podane w pokalach i na podkładkach tyskiego.
    Do jedzenia dania z menu restauracji "Kolorowa".
    Ochotnicza Straż Piwna
    BAZA = 7446
  • vietnam
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2011.05
    • 117

A to ciekawostka, byłem tam 1,5 roku temu. Holba była w tej samej cenie, ale podawana w firmowych kuflach lub szklankach. Mieli ich mało i za żadne skarby nie dało się wycyganić szkła, co zmusiło mnie do wycieczki aż do Hanusovic (~170km po górach w zimę)
    Polskie piwo koncernowe było po 8PLN co mnie trochę zaskoczyło przy cenie 6PLN za Holbę.
    Ta restauracja, jest restauracją hotelu "Kolorowa" - Mają/mieli bardzo dobre jedzenie, spore porcje w przystępnych cenach. I jest czynna poza sezonem :-)

Comment

• Piwosz306
      • 2007.10
      • 214

A ja byłem tam wczoraj i piłem Holbę w pokalu Holby oraz Litovela w pokalu Litovela. Oba bardzo smaczne.

Comment

• Krakus
        🥛🥛🥛
        • 2007.04
        • 204

Obecnie niewiele się zmieniło. Jest Holba, Litovel ciemny (8zł), Tyska koncernówa (chyba, często nie zwracam uwagi na takie napoje ) i nowość w porównaniu z poprzednimi postami, Krakonoš.

Comment

Przetwarzanie...
        X