Wrocław, Bogusławskiego 11, Stacja Pub [zamknięte]
Collapse
X
-
W pięciu wielokranach na 700 tysięczny wrocek zmieści się 500 luda, reszta czyli 300 tysięcy wali żubra/piaściora w domu abo w bramie, nie ma paniki"nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
Related Topics
Collapse
-
Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
-
Channel: Islandia
2025-01-19, 20:34 -
-
W Utrechcie browarów nie brakuje, jednak ja wpadłem do tego miasta 19.07.2023 tylko na kilka godzin więc musiałem dokonać wyboru. Po zwiedzeniu pięknej starówki, na piwo postanowiłem pójść zupełnie gdzie indziej, z dala od tłumów i turystów.
Powstały w 2016 roku browarek De Kromme...-
Channel: Holandia
-
-
Kolejny browar w Gent, odległy od Artevelde (czyli ścisłego centrum) o około 600 m. Atakowaliśmy go 3-krotnie w różnych godzinach lecz obeszliśmy się smakiem. W witrynie knajpki od ulicy wywieszka, że zapraszają za róg. Tam rzeczywiście kilka ław, nad nimi rozpięty namiot ale drzwi zamknięte...
-
Channel: Belgia
-
-
Chyba pierwszy browar restauracyjny w stolicy Styrii, otwarty w 2018 roku.
Obiekt zlokalizowany jest z dala od centrum Grazu w okolicy centrów handlowych.
250 metrów od browaru znajduje się stacja kolejowa Graz Webling, skąd odjeżdżają pociągi podmiejskie prywatnego operatora GKB...-
Channel: Austria
-
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment