Toruń, Rynek Staromiejski 1, Galeria i kawiarnia Muza

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • concerto
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼
    • 2003.09
    • 859

Toruń, Rynek Staromiejski 1, Galeria i kawiarnia Muza

Piwnie to może nie raj, bo tylko butelka ( m.in. Kormoran i Racibórz ), natomiast lokal w świetnej lokalizacji, ciekawie urządzony i z dobrą kawą w rozsądnej cenie ( między 10 a 16 szczęśliwe godziny ).
    "... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"

Related Topics

Collapse

• telek
    Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
    telek
    Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
    2023-08-28, 18:07
  • abelincoln
    Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy [zamknięte]
    abelincoln
    Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie....
    2020-10-22, 17:55
  • dadek
    Ukraina, Słowiańsk, Bulwar Puszkina 9, Torskaja Pivovarnia/RC Taler
    dadek
    Słowiańsk to jak na razie najdalej na wschód wysunięte miasto Ukrainy do jakiego dotarliśmy. Leży w okręgu donieckim (choć jak wiadomo sam Donieck obecnie jest zajęty przez separatystów), a związek z Polską ma taki, że jest miastem partnerskim Opoczna znanego z fabryki płytek ceramicznych....
    2020-03-26, 04:32
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • abelincoln
    Toruń, Panny Marii 13, Deer Bear Toruń
    abelincoln
    Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
    2023-05-03, 18:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...