Fajne miejsce z długim barem, gdzie można pogadać, albo obejrzeć mecz. Lany Murphy's, Paulaner i koncerniaki. Sporo polskiego rzemiosła w butelkach, ale też np. Sierra Nevada. Dodatkowo kilkadziesiąt single maltów i barman zorientowany w alkoholach, które podaje.
Toruń, Panny Marii 13, Parter (Whisky Vodka Cocktail Bar)
Collapse
X
-
Toruń, Panny Marii 13, Parter (Whisky Vodka Cocktail Bar)
Przy okazji premiery kontraktowca Browar Deer Bear okazało się, że jest w Toruniu co najmniej jeszcze jedno ciekawe miejsce.
Na stałych kranach:
- Paulaner (10 zł) i
- Murphy's (12 zł)
a na rotacyjnych w dniu premiery były także:
- Bishops Finger Kentish Ale (10 zł)
- Piotrek z Bagien Black IPA (12 zł)
No i na przenośnym rollbarze Rye IPA z Deer Bear z złotych... ??
Informacje czerpię wyłącznie z internetu, więc stałość / rotacyjność oferty piwnej to tylko moje przypuszczenia.
facebook
nd-cz: 13:45-24, pt-sb: 13:45-2
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Related Topics
Collapse
-
Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...-
Channel: Łódzkie
-
-
Odwiedzone we wrześniu, zapomniałem opisać a miejsce jest warte zajrzenia. W ofercie kilka piw z browarów Mykulin i Veles, Dwa lub trzy krany i do tego trochę butelek.
Smaczna kuchnia, miła obsługa, cenowo całkiem pzyjaźnie. Jest zacieniony ogródek przed lokalem.
...-
2024-03-24, 13:22 -
-
Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
-
-
-
Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie....1 Photo
-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment