Grudziądz, Pańska 4, Czerwony Rower Cafe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • olie
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2011.06
    • 777

Grudziądz, Pańska 4, Czerwony Rower Cafe

Kawiarnia położona tuż obok rynku, nieopodal Sklepu Piwnego. Jest tam jeden kran z kraftem (chyba jedyny w Grudziądzu), z którego najczęściej leje się Podgórz (były już Sheldonada i Siostra Bożenka, na podpięcie czekał Space Sheep), cena to 12 zł za pół litra. Są tez butelki z krajowymi rzemieślnikami.

Profil na fb

Related Topics

Collapse

• otvirak
    Stodoła, Czerwony Topór
    otvirak
    Irish red ale. Z trzech piw z tego browaru, według mnie to jest najlepsze. Nazwa zapewne nawiązuje do słynnego kata z Biecza.
    Smak: wyrazista goryczka, lekkie nuty ziołowe i słodowe. Smaczne.
    Zapach: ok, słodowy plus jakby ziemisty.
    Barwa: herbaciana.
    Piana: drobnoziarnista,...
    2024-07-30, 17:17
  • darekd
    Hoppin' Frog, Café BORIS The Crusher
    darekd
    Hoppin' Frog Brewing z Akron w Ohio.
    https://hoppinfrog.com/

Oatmeal Imperial Stout, których w swoim portfolio ma kilka ten browar

Tu jest podstawowa wersja:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...%9Brodkowa/usa...
    2023-01-27, 23:28
  • e-prezes
    Kurniki 3, R’lyeh Cafe
    e-prezes
    Lokal dość specyficzny, więc choćby z tego powodu warty odnotowania. Dość późno się otwiera (po 17) i jest w takim miejscu, że zwykle już się wraca, a nie zaczyna imprezę. Ale po kolei...

Lokal po dawnym "Tabu". Ktoś wpadł na pomysł wykorzystania dość mrocznego...
    2022-08-03, 08:52
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • dadek
    Białowieża, Kolejowa 13, Bike Cafe
    dadek
    Knajpka i wypożyczalnia rowerów w samym centrum Białowieży nieopodal mostu na Narewce prowadzącego do Parku Pałacowego. Co prawda przy dość ruchliwej ulicy ale wśród starych drzew i z ogródkiem. Można oczywiście wypić kawę, zjeść ciastka i torciki ale najważniejsze, że na kranach...
    2020-09-08, 23:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...