Browar odwiedziłem w sobotę 23 listopada. Od godziny 16 do po 17 byłem jedynym klientem. W lokalu nie było zbyt ciepło (ogrzewany jest za pomocą piecyków na butle z gazem). Wnętrze surowe, jak dla mnie bez klimatu.
W ofercie 5 rodzajów piwa:
- Lager (12,5 5%)
- Pils (12,5 5%)
- Pszeniczne (12,5 5,5%)
- Milk Stout (14,5 4,9%)
- APA (12,5 5,6%)
Wszystkie nalewane piwa w cenie 7 zł za pół litra, lub 1 litr za 13 zł. Deska degustacyjna 4 razy 150 ml za 9 zł. Piwa dostępne w półlitrowych butelkach w cenie 9 zł za sztukę, cena promocyjna za czteropak 32 zł. Brak podstawek i szkła. Etykiety są, nie wiem czy można je kupić.
Próbowałem trzy piwa. Najbardziej smakował mi milk stout (barman twierdził, że najlepiej schodzi). APA i pils poprawne aczkolwiek jak dla mnie za mało pełne w smaku, lubię piwa, które mają więcej ciała.
W ofercie 5 rodzajów piwa:
- Lager (12,5 5%)
- Pils (12,5 5%)
- Pszeniczne (12,5 5,5%)
- Milk Stout (14,5 4,9%)
- APA (12,5 5,6%)
Wszystkie nalewane piwa w cenie 7 zł za pół litra, lub 1 litr za 13 zł. Deska degustacyjna 4 razy 150 ml za 9 zł. Piwa dostępne w półlitrowych butelkach w cenie 9 zł za sztukę, cena promocyjna za czteropak 32 zł. Brak podstawek i szkła. Etykiety są, nie wiem czy można je kupić.
Próbowałem trzy piwa. Najbardziej smakował mi milk stout (barman twierdził, że najlepiej schodzi). APA i pils poprawne aczkolwiek jak dla mnie za mało pełne w smaku, lubię piwa, które mają więcej ciała.
Comment