Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abelincoln
    Porucznik Browarny Tester
    🥛🥛🥛
    • 2010.01
    • 306

Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy

Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie. Z pewnością przy okazji wizyty w Toruniu odwiedzę ponowne.

…Jeśli tylko się utrzyma, bo w czerwono-strefowy sobotni wieczór nie było w pubie więcej niż 5 osób, a 24h później nie więcej niż 3.

Dostępne piwa na ontap.

Mam nadzieję, że franczyzowych pubów Spółdzielczych się pojawi więcej w Polsce. Bo idea szczytna, a i wykonanie całkiem, całkiem.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Po dwu latach działalności zamyka się ten przybytek. Stosowna informacja na FB.

Comment

• telek
      Podpułkownik Piwnej Armii
      🥛🥛🥛
      • 2011.05
      • 572

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
      Po dwu latach działalności zamyka się ten przybytek. Stosowna informacja na FB.
      Z żalem potwierdzam, wczoraj był ostatni wieczór, opróżniliśmy ostatnie krany, zostało trochę puszek i oczywiście wymrażanki.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • abelincoln
        Toruń, Panny Marii 13, Deer Bear Toruń
        abelincoln
        Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
        2023-05-03, 18:56
      • Javox
        Pinta, Dobry Wieczór
        Javox
        Stout Owsiany z Wieprza

Ekstrakt 13*, alko 4.9%

Piana - na dłużej pełna warstewka.
        Lacing - trochę było.
        Barwa - pod mocne światło ciemny rubinowy.
        Gaz - nie za duży.
        Aromat - czekolada.
        Smak - gorzka czekolada ( taka z wysoko procentową...
        2023-12-07, 12:08
      • Javox
        Browar Spółdzielczy, APA
        Javox
        Alko 5.2% - chmiel: Citra.
        Piwo do Auchan.

Piana - na dłużej pełna warstewka.
        Lacing - sporo.
        Gaz - średni.
        Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
        Aromat - cytrusowość.
        Smak - słodkawe cytrusy, nie za dużo goryczki ale z czasem jest jej...
        2023-10-15, 23:32
      • telek
        Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
        telek
        Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
        2023-08-28, 18:07
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...