Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abelincoln
    Porucznik Browarny Tester
    🥛🥛🥛
    • 2010.01
    • 305

Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy

Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie. Z pewnością przy okazji wizyty w Toruniu odwiedzę ponowne.

…Jeśli tylko się utrzyma, bo w czerwono-strefowy sobotni wieczór nie było w pubie więcej niż 5 osób, a 24h później nie więcej niż 3.

Dostępne piwa na ontap.

Mam nadzieję, że franczyzowych pubów Spółdzielczych się pojawi więcej w Polsce. Bo idea szczytna, a i wykonanie całkiem, całkiem.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19274

Po dwu latach działalności zamyka się ten przybytek. Stosowna informacja na FB.

Comment

• telek
      Podpułkownik Chmielowy
      🥛🥛🥛
      • 2011.05
      • 563

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzi
      Po dwu latach działalności zamyka się ten przybytek. Stosowna informacja na FB.
      Z żalem potwierdzam, wczoraj był ostatni wieczór, opróżniliśmy ostatnie krany, zostało trochę puszek i oczywiście wymrażanki.

Comment

Przetwarzanie...
      X