Toruń, Rabiańska 17, Pub Koci Ogon [zamknięte]

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Dudlik
    Porucznik Browarny Tester
    • 2002.11
    • 269

Toruń, Rabiańska 17, Pub Koci Ogon [zamknięte]

Dorzucam jeszcze do knajp pięknego Torunia pub Koci Ogon, ktory jest gdzieś na Starym Mieście. Ważna wiadomość dla waflozbieraczy. Knajpka ma własne dekle!!! Jeśli mnie pamięć nie myli mają tam czeskie piwo, bodajże pilsner? Pozdrawiam!!!
    Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!
  • kardynal_biggles
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2005.11
    • 29

koci ogon umarł śmiercią tragiczną
    beware of the chicken!

Comment

Related Topics

Collapse

• telek
      Toruń, Adam Mickiewicza 100c, Galeria Piwa [zamknięte]
      telek
      Szedłem dziś jedną z głównych arterii Bydgoskiego Przedmieścia, gdy na słupie ogłoszeniowym dostrzegłem plakat informujący o zlokalizowanej tuż obok Galerii Piwa. Wszedłem więc w podwórko, gdzie wśród pawilonów (czytaj: budek) zlokalizowanych przed Polo Marketem znalazlem Galerię Piwa....
      2023-08-28, 18:07
    • abelincoln
      Toruń, Rynek Staromiejski 24, Pub Spółdzielczy [zamknięte]
      abelincoln
      Zawsze mi się wydawały lokale w piwnicach przy rynku wydawały szemrane, więc ich nie odwiedzałem, ale skoro się otworzył multitap – to raz kozie śmierć. Miejscówka bardzo sympatyczna, 20 kranów, poza pomieszczeniem na zdjęciu są 2 dodatkowe sale. Jasno, czysto – ceny niestety kraftowo-wielkomiejskie....
      2020-10-22, 17:55
    • abelincoln
      Toruń, Panny Marii 13, Deer Bear Toruń
      abelincoln
      Bodajże druga miejscówka firmowana przez Deer Bear na toruńskiej starówce. I podobnie jak w specjalizującej się w Ramenie Bazie - średnio mi się tam podobało. Byłem w piątkowy wieczór, aż tak pełno nie było, najwyraźniej nie tylko dla mnie takie ciemno-sterylne wnętrze jest niezbyt...
      2023-05-03, 18:56
    • Serokomlak
      Islandia, Borgarnes, Brugghús Steðja / Stedji Brewery [zamknięte]
      Serokomlak
      Część wpisów w sieci sugerowała, że browar ten już nie działa, inne nie. Ale po pierwsze nie zawsze warto wierzyć informacjom z wizytówki na profilu firmy na Google (pamiętajmy, że to nie opisywana firma jest administratorem tych danych - tylko Google, a bywa, że internetowy gigant publikuje...
      2025-01-19, 20:34
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...