Toruń, Rynek Staromiejski, Manekin (2)

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • pirackamuza
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.12
    • 1908

Toruń, Rynek Staromiejski, Manekin (2)

Drugi Manekin jest przy Rynku Staromiejskim obok Poczty Głównej. To jest bardziej restauracja niż pub. A co do naleśników - nie chodzi o te z serem czy dżemem, a raczej o naleśniki "obiadowe". Porcje wielkie i przepyszne! Kilka dni temu zapodałem sobie naleśnika ze szpinakiem I jak najbardziej pasowało do niego piwko jasne.
    Toruń przeprasza za Radio Maryja
    www.bobofruty.pl
  • Wrotka
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2009.10
    • 35

Właściwie sporo jest z restauracji, ale jednak w restauracji nie płaci się za jedzonko zaraz po zamówieniu go
    Warto wpaść z uwagi na wystrój jak i naleśniki, których ceny zaczynają się już od 6 zł.
    Obok niedalekiego chińczyka na Strumykowej moje ulubione miejsce obiadowe w Toronto.
    Polecam
    www.reddragon.pl <--- najlepsza internetowa gra w przeglądarce. Mi zabrała 5 lat życia. Polecam!

Comment

• podswierkiem
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2010.11
      • 796

Manekin

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedzi
      A co do naleśników - nie chodzi o te z serem czy dżemem, a raczej o naleśniki "obiadowe". Porcje wielkie i przepyszne! Kilka dni temu zapodałem sobie naleśnika ze szpinakiem I jak najbardziej pasowało do niego piwko jasne.
      ...również zdecydowanie polecam naleśniki wytrawne w "sieci" MANEKIN. Osobiście miałem okazję degustować zarówno w Toruniu, jak i w Bydgoszczy.
      "Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
      Niechybnie brakuje tam nas!
      Od stania w miejscu niejeden już zginął,
      Niejeden już zginął kwiat!"

Comment

Przetwarzanie...
      X