Właściwie to 10.10.10 () wybrałem Toruń jako urozmaicenie powrotu z Zielonej Góry do Warszawy. Niewiele nadłożyłem drogi, by móc na półtorej godziny odwiedzić to miejsce. Mając w pamięci wypowiedź docenta o Złotym Smoku, w niedzielę, gdy również to Piwo było dostępne, skusiłem się spróbować.
Dziękuję! Kraina Piwa przywróciła mi wiarę w Fortunę.
Koźlak z Ambera za jedynie piątaka! Bardzo ładnie. Również skosztowałem.
A gaworząc z jednym z Kolegów Szefów, gdy zapytałem jak stoi u nich sprawa zakupu szklanek...
...piękne BK z Kormorana dostałem w prezencie.
Żeby tego było mało, to Kolega za barem zapewnił, że komplet ze szklanką Irish Beer będzie się ładnie prezentował.
Wiem, że dla lokalu to niewielki wysiłek, ale jakże przemiły prezent dla mnie.
Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie i jak zapowiedziałem - przy następnej wizycie w Toruniu - obowiązkowo tutaj!
PS. Pir(j)acka! Nie obyło się bez wspominania ekipy lokalu o Tobie. Ile wyciągasz prowizji u nich? Przyznaj się
Dziękuję! Kraina Piwa przywróciła mi wiarę w Fortunę.
Koźlak z Ambera za jedynie piątaka! Bardzo ładnie. Również skosztowałem.
A gaworząc z jednym z Kolegów Szefów, gdy zapytałem jak stoi u nich sprawa zakupu szklanek...
...piękne BK z Kormorana dostałem w prezencie.
Żeby tego było mało, to Kolega za barem zapewnił, że komplet ze szklanką Irish Beer będzie się ładnie prezentował.
Wiem, że dla lokalu to niewielki wysiłek, ale jakże przemiły prezent dla mnie.
Dziękuję bardzo za miłe przyjęcie i jak zapowiedziałem - przy następnej wizycie w Toruniu - obowiązkowo tutaj!
PS. Pir(j)acka! Nie obyło się bez wspominania ekipy lokalu o Tobie. Ile wyciągasz prowizji u nich? Przyznaj się
Comment