tuż przy dworcu stoi rząd budek. w niedzielę czynne były tam dwie knajpy. w jednej z nich był tani luzak z jako i miła pani, gotowa poczęstować wrzątkiem, jak by kto chciał. jeśli kogoś rzuci do żnina, to może się nigdzie dalej nie fatygować, bo, moim zdaniem, i tak niczego ciekawego z piw nie znajdzie. a może...
Żnin, [adres do uzupełnienia] przy dworcu PKS, [nazwa do uzupełnienia]
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Wciągu lokali przy dworcu w miejscu, gdzie 2-3 lata temu była Pinta Sopot otwarty jest pub Avangarda. 4 nalewaki rotacyjne i trochę piw butelkowych. Przy wejściu wygląda jakby to był pub browaru Cieszyn. Dzisiaj lanego Cieszyna nie było. Zamiast tego można było napić się Pan i Pani, Rowing...
-
Channel: Pomorskie
-
-
Na terenie byłej cukrowni "Żnin" powstaje kompleks hotelowo-gastronomiczno-rekreacyjny Cukrownia Żnin Park Industrialny. Powstał już hotel, browar, kręgielnia. Ma jeszcze być aquapark, kino...
Browar wkomponowano w halę wachlarzową kolejki wąskotorowej gdzie znajduje się...-
Channel: Kujawsko-Pomorskie
-
-
Sam go kiedyś wytargałem jak leżał przygotowany do wywózki razem z innym złomem na terenie dawnego browaru. Dziś oddam go za symbolicznyą dychę. Albo więcej - to już zależy od kupującego
Serrrrrrdejcznie zapraszam, unikalny złom
https://allegro.pl/oferta/szyld-blaszany-leszek-znin...-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-01-21, 13:29 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Wydawać by się mogło, że dla podróżującego czy to autobusem, czy to pociągiem w Rijece, umiejscowienie Flumena jest idealne, bo z każdego z dworców do niego, to tylko kawałeczek. Jednak browar restauracyjny powstały w 2022 roku przebija Flumena, ponieważ umiejscowiono go bezpośrednio...4 Photos
-
Channel: Chorwacja
2024-07-17, 20:30 -
- Loading...
- Koniec listy.