Niestety nie jest to sen piwosza marzącego o dużym wyborze dobrego czeskiego piwa. Lokal nosi przydomek 'Galeria muzyczna' ale generalnie można go potraktować jako klub. Z nalewaka proponują Pilsnera za piątkę co wg mnie jest świetną ceną. Dodatkowo w lodówce różne Kozly i Gambrinusy w cenie 6-7 pln. Czynne od godz. 18.
Toruń, Łazienna 9, Český sen [zamknięte]
Collapse
X
-
Toruń, Łazienna 9, Český sen [zamknięte]
Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!Tagi: brak
-
-
W niedziele Pilsner Urquell jest w promocyjnej cenie 4 pln/0,5 co czyni go tańszym niż w Republice Czeskiej (mówię oczywiście o wersji lanej). Nie spodziewałem się, że doczekam czegoś takiego...Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
No ale to przecież jest Tysquell a nie Pilzner
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo ale to przecież jest Tysquell a nie PilznerPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pirackamuza Wyświetlenie odpowiedziZ nalewaka Skalak
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJeden gatunek? Jasna 11-tka?Toruń przeprasza za Radio Maryja
www.bobofruty.pl
Comment
-
-
Ejże, naprawdę nikt nie przyuważył, że nazwa i logo lokalu wzięte jest z czeskiego filmu dokumentalnego z 2004 roku? Przed chwilą puszczali w TVP Kultura - świetny społeczny eksperyment pokazujący wpływ marketingowo-reklamowego przekazu na ludzi.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziEjże, naprawdę nikt nie przyuważył, że nazwa i logo lokalu wzięte jest z czeskiego filmu dokumentalnego z 2004 roku? Przed chwilą puszczali w TVP Kultura - świetny społeczny eksperyment pokazujący wpływ marketingowo-reklamowego przekazu na ludzi.
Może warto i u nas zbudować taki market jak z filmu "Czeski sen".
Comment
-
-
Nazwa lokalu jak ulał pasuje do tytułu filmu, z którego ściągnęli logo. Ale zabawnie też jest, bo piwa... nie no piwo jest, tylko że nie ma czeskiego. Na jednym kranie Kasztelan, a na drugim ciemny Litovel, który akurat się skończył w połowie pierwszej (małej) szklanki. Na szczęście (albo i nie, bo piwo średnie), to były tylko chimery kończącej się beczki, bo jednak dało się z niej wytoczyć 3 małe piwa. Więcej piwa czeskiego w ten weekend w Czeskim śnie już nikt nie zobaczył, bo go nie dowieźli, a tu połowa lokalu zarezerwowana. Pewnie zadowolą się i tak butelkowym koncerniakiem.
Czynne codziennie od 16, w wakacje od 18.
Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-11-27, 16:22.
Comment
-
-
Taka czeska iluzja jak i w tytułowym filmie. Może taki był cel?
Comment
-
Comment