Pytając o firmowe szkło, miałem na myśli szklanki, pokale, kufle. Czy będziecie w nim serwowali piwo i czy będzie można je zakupić do kolekcji?
Bydgoszcz, Poznańska 8, Regionalna Warzelnia Piwa
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika achamaciek Wyświetlenie odpowiedzia już naiwnie liczyłam, że gadam z potencjalnymi stałymi klientami 120 km, niby nic ale na stałe wizyty raczej liczyć nie można...
mimo kilometrów i tak zapraszam (już teraz na zapas), nie tylko na specjalne imprezy dla miłośników piwaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika achamaciek Wyświetlenie odpowiedzia już naiwnie liczyłam, że gadam z potencjalnymi stałymi klientami 120 km, niby nic ale na stałe wizyty raczej liczyć nie można...
mimo kilometrów i tak zapraszam (już teraz na zapas), nie tylko na specjalne imprezy dla miłośników piwa"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
mimo kilometrów i tak zapraszam (już teraz na zapas), nie tylko na specjalne imprezy dla miłośników piwa
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika achamaciek Wyświetlenie odpowiedzi(...) niby nic ale na stałe wizyty raczej liczyć nie można...
(...)
Comment
-
-
Ja mam bliżej - 35 km.
czyżby Toruń?
jak ja się cieszę, że jest zainteresowanie. jak mi chłopcy na początku przedstawili swój pomysł, że warzelnia, że piwo, że w samym centrum, to przyznam sceptycznie na to patrzyłam. ale teraz coraz częściej przekonuję się, że na taki format jest u nas zapotrzebowanie.
Comment
-
-
Spoko, odległość problemu nie czyni...
Czasem zastanawiam się nad trasą przejazdu na Zlot (w tym roku gdzieś pod Olsztynem), myślałem, żeby "po drodze" pojechać przez Lublin.
Ale całkiem możliwa staje się też alternatywa przez Bydgoszcz... Wtedy po drodze mógłby być i Płock...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika achamaciek Wyświetlenie odpowiedziczyżby Toruń?
jak ja się cieszę, że jest zainteresowanie. jak mi chłopcy na początku przedstawili swój pomysł, że warzelnia, że piwo, że w samym centrum, to przyznam sceptycznie na to patrzyłam. ale teraz coraz częściej przekonuję się, że na taki format jest u nas zapotrzebowanie.
2. Na naszej kujawsko-pomorskiej piwnej pustyni Regionalna Warzelnia Piwa powinna być na pewno miłą oazą. ...ale to już zależy od Państwa, czy stworzycie odpowiednią, szeroko rozumianą, atmosferę i czy warzone przez Was piwa będą przednie (czego Wam i sobie życzę )."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
jak ja się cieszę, że jest zainteresowanie. jak mi chłopcy na początku przedstawili swój pomysł, że warzelnia, że piwo, że w samym centrum, to przyznam sceptycznie na to patrzyłam.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwowarAG Wyświetlenie odpowiedziDzisiaj o 8.00 " Warzelnia Piwa - Bydgoszcz" rozpoczęła produkcje piwa. Pierwszym produkowanym piwem jest Koźlak o ekstrakcie 16,5 Blg.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Wczoraj dokonałem zewnętrznego "oglądu". Od strony ul. Poznańskiej - przyzwoicie - coś się dzieje. W środku zaobserwowałem dużo skrzynek z winem. Od strony Brdy zapowiada się rewelacja - tarasy na kilku poziomach. Piękny widok na Bydgoską Wenecję. Jednakże - jeszcze sporo pracy przed właścicielami. Powodzenia."Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Comment
-
-
Ja natomiast mam 5.7 km i z niecierpliwoscią czekam na pierwszy łyk........
Bardzo sie ciesze ,że w koncu na tej pustyni kuj-pom.coś takiego jak Regionalna Warzelnia Piwa sie pojawi.
Trzymam kciuki za efekt końcowy w postaci jasnego z pianką
Comment
-
-
Czekamy czekamy
W naszym Brombergu jest dosyć duże ciśnienie na dobre piwo. Jeśli do tego dopasuje się klimat miejsca itd to moje najbliższe środowisko (czytaj koledzy z pracy) i ja będziemy tam stałymi gośćmi. Życzę powodzenia i czekamy na informacje kiedy dokładnie startujecie
Comment
-
Comment