Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber
Wyświetlenie odpowiedzi
Bydgoszcz, Poznańska 8, Regionalna Warzelnia Piwa
Collapse
X
-
-
Może już nie można- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzipozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedziMoże od Twojej wizyty się coś zmieniło lub masz większą siłę perswazji. W każdym razie podczas mojej sobotniej wizyty kategorycznie stwierdzono, że nie mogę nic kupić i wszelkie próby odwoływania się do wyższych instancji nic nie dały.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziA czym uzasadniali?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA pytaliście się ile kosztuje kara za stłuczone szkło?Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rycho_128 Wyświetlenie odpowiedziO "koszt kary" nie pytaliśmyLast edited by abernacka; 2011-05-16, 12:14.
Comment
-
-
Możesz założyć nowy temat czy w ten sposób wydębianie szkła jest moralnie w porządku- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziW ponad 50% procentach po tym pytaniu, pada odpowiedź "w porządku".
U mnie odpowiedź była, że na razie nie sprzedają może w przyszłości. Obsługa stwierdziła też (z chumorem więc nie odebrałem tego obraźliwie), że skoro nie mogę kupić szkła to będą mnie teraz jako klienta musieli baczniej obserwować czy samowolnie czegoś nie wyniosę. Jak prosiłem o podstawki to również dostałek tylko kilka ze stwierzeniem, że więcej nie można i prośbą abym się z nimi raczej nie obnosił i je niezwłocznie schował.pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziMożesz założyć nowy temat czy w ten sposób wydębianie szkła jest moralnie w porządku
W kolekcjonerstwie trzeba być również upartym, gdyby nie to, wiesz ile browarów mniej bym zobaczył.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedzi- pils: pity "próbniku" klarowny, słabo wysycony gazem, o dosyć mocnej goryczce. Jak dla mnie w sumie był najciekawszym piwem i postanowiłem zamówić go w wersji normalnej. Zamówiony przyszedł od strony "River Side Baru" (a nie miejsca z nalewakami przy kadziach), miał lepszą pianę oraz wysycenie oraz mniejszą goryczkę. Nie chcę siać tu fermentu ani sugerować się poprzednimi wpisami ale wydawał się być innym piwem niż ten pils z próbnika.
Coś mi się tak wydaje, że widziałem przez szybę, jak od tamtej strony piwa w pełnych kuflach wędrowały w naszą stronę. Nie zwróciłem jednak na to najmniejszej uwagi, no bo żadnych podejrzeń wtedy jeszcze nie było. Rychu, ty siedziałeś przodem, kojarzysz coś takiego?Last edited by Pendragon; 2011-05-16, 12:26.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika grzeber Wyświetlenie odpowiedzi(...) szkła można się posunąć do pomysłów ze "stłuczeniem".
(...).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPo raz kolejny domysły. Wszystko trzeba naswietlić w sposób przyjazdny a nie mówić o stłuczce z grobową powagą. Jak widać jeszcze wiele przed tobą.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA pytaliście się ile kosztuje kara za stłuczone szkło?
Widać panie Abernacki jeszcze wiele przede mną.pozdrawiam
Comment
-
-
Powiedzmy sobie szczerze - to szantaż (delikatny bo delikatny, ale szantaż).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment