Weizenbock skonczyl sie juz dawno. To co teraz leją ma wygladac jak tamto piwo, ale nim nie jest. Nawet baling ma nizszy. Nie wiem czy to pomylka czy jak?!
Biała Podlaska, Przechodnia 1, Pub Agora / Browar Osjann
Collapse
X
-
Dziś w porze obiadowej pustki. Nie jest to jednak restauracja z prawdziwego zdarzenia.
Piwowar uwarzył ostatnio 8 warek 4 piw, więc jest zejście. Dziś bałem się spróbować weizena. Reszta smaczna. Ceny jak wcześniej. Nowa podstawka już ogólnie dostępna. Nowych etykiet wciąż brak.Last edited by e-prezes; 2014-08-07, 15:29.
Comment
-
-
W długi weekend zaliczę "inspekcję" Osjanna i jego piwWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziDziś w porze obiadowej pustki. Nie jest to jednak restauracja z prawdziwego zdarzenia.
Dziś bałem się spróbować weizena. Reszta smaczna. Ceny jak wcześniej. Nowa podstawka już ogólnie dostępna. Nowych etykiet wciąż brak.
Mnie najbardziej podeszło bursztynowe. Reszta nienajgorsza, choć weizen mało weizenowaty.
Co do ostatnich dwóch zdań nić przez te parę godzin się nie zmieniło.
Mnie podobało się najbardziej (poza piwem):
1. Podejście do zwierząt. Można wejść z pieskiem a nawet poprosić o miseczkę z wodą.
2. Mistrzostwo świata to urządzenie kibelka.
3. W niedzielę mimo, że otwarte od 12 pani bez problemu podała nam piwo już o 11:30.
Jak będzie okazja na pewno jeszcze tu zajrzę.
Miłą atmosferę dodatkowo poprawiali dodatkowo Ania, Aneta, Maciek i gisou. Dzięki za spotkanie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Zgodnie z zapewnieniami właściciela wszystkie piwa z wyjątkiem pszenicznego są już dopracowane. Ostatnio testowaliśmy nową warkę pszenicznego (już jaśniejsze), ale to jeszcze piwo do poprawki. Menu jedzeniowe już dużo bogatsze niż na otwarciu, jest w czym wybierać. Z okazji mistrzostw i pochodu naszych do zwycięstwa był problem z wolnymi miejscami, tłoku jednak można spodziewać się na koncertach weekendowych. W obsługę (w tym nalewanie piwa) angażuje się zarówno managerka jak i właściciel, którego wieczorem w weekend można spotkać. Co do piw ma wrócić na jesieni weizenbock i jeszcze jedno piwo. Zobaczymy!
Comment
-
-
Aktualnie jest promo-cja na pszenicę, bo w leżakach jest nowa super-hiper-ekstra-smaczna nowa warka. Wychodzi 5 zł/pół litra (przy dużym 1,5 litrowym pragnieniu) . W HELLOWEEN tłumów nie było, ale ktoś piątkowo przygrywał. Nie było dyni, dyniowego piwa, a jedyną straszną rzeczą mógł być rachunek
A całkiem serio bursztynowe rulez!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziDrodzy, dwa pytania:
1) czy jest piwo na wynos, jeśli tak, w jakich rozmiarach?
2) czy warto tam coś jeść - internety pokazują jakieś dziwne historie...?
Dzięki .
Jedzenie to nie mi oceniać, zjedliśmy pizzę, nawet niezłą. Ale nie mają kuchni na miejscu, tylko donoszą z sąsiedniego budynku (czyli tego, gdzie nie ma warzelni).Birofilia Trapistów poszukiwane - sprawdź co mam
http://mojedegustacje.blogspot.com/ - mój blog o alkoholach; ostatni wpis - Królewskie Porter
Piwny Janusz bez Teku
Comment
-
-
Z racji, że piwowar chwalił się na FB, że uwarzył już 100 000 litrów piwa oraz, że mało hucznie minęła 1 rocznica otwarcia browaru udałem się śródtygodniowo na rekonesans.
O dziwo piwo, które zawsze było super (Bursztynowe) wczoraj było wyraźnie spaprane. Mętne, z dziwnym posmakiem. Weizen w wersji mocniejszej dalej na kranie. Przydałoby się na cieplejsze dni coś lżejszego...
Comment
-
-
2 rocznica otwarcia przeszła jeszcze mniej hucznie niż pierwsza, bez gadżetów, bez specjalnego piwa Na kranach bez zmian, choć pewna konsternacja jest zawsze przy zamawianiu pszenicznego. Przy barze napisano "weizen bock" a personel tytułuje "weizen". Piwo wręcz słodkie, wcale nie bananowo-goździkowe. Takie "babskie". Reszta poprawna, choć nie bez drobnych wad.
Comment
-
Comment