W sumie nie wiem kiedy, ale piwa zdrożały. I teraz jest to 7 PLN za pils, lager i bursztynowe oraz 8,5 PLN za weizenbocka (lżejszego). Na wynos o 1 PLN więcej.
Biała Podlaska, Przechodnia 1, Pub Agora / Browar Osjann
Collapse
X
-
Tylko czy będą chętni na wypicie?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziW połowie maja będzie piwo wędzone. Słody są, piwowar chętny, zgłoszenie do UCS wkrótce...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNo niestety, ale nadal bardziej "wkrótce"... Idzie lato jest potrzebny pils i piwa bardziej uniwersalne. Nie tracę jednak nadziei...
Comment
-
-
Dziś zadebiutował Coffee Stout. I trochę mnie to martwi... Wędzone nie było wędzone. Ostatnie warki smakowały jak schwarz. Bursztynowe, które było jedynym wyrazistym piwem w porfolio ostatnio smakowało jakby ktoś zapomniał dosypać chmielu. Jakiegokolwiek!
Piwo trafi także do Warszawy w butelkach.Last edited by e-prezes; 2022-03-27, 15:15.
Comment
-
Piwo dobre, choć wymaga korekty kwasowości, bo ciut za dużo słodów palonych.
-
-
Obecnie stały repertuar restauracyjny: pils, lager, bursztynowe i pszeniczne. 12-13 PLN za lane. W butelce o złotówkę czy dwie drożej. Pils jest chyba najlepszym obecnie piwem. Czysty, poprawny, bez efektu wow, ale pijalny. Reszta loteryjna.
-
-
-
Już niedługo mają się pojawić 4 nowe piwa we współpracy z zewnętrznym piwowarem. Będzie na pewno IPA. Tyle udało nam się dowiedzieć, bo i właściciel i pani manager nie byli skłonni do ujawniania tajemnic. Michałowe też już jest w butelce, ale nie na kranach.
Comment
-
-
Browar odwiedzony 1 października. Napotkałem barmankę, która chyba była w pracy pierwszy dzień a na szkoleniu spała. Albo... nie wiem. Dostępne 4 piwa: Pils, Lager, Pszeniczne, Bursztynowe.Zamawiam deseczkę degustacyjną.
Pani: z tymi czterema piwami?
Ja: ..... a to są jakieś inne?
Pani: eee, no nie
Ale to jeszcze pal sześć. Najweselej było przy płaceniu. Deseczka kosztuje 20 zł. Pani wyszło, że skoro kufeleczki były 4, to należy się 4x20... 80 zł za deseczkę degustacyjną. Nie stała za tym żadna zła wola - szybko udało się jej przetłumaczyć, że to nie do końca tak działa ale jednak, wrażenie potężnego nieogaru pozostało.
Z tym, że nie ma żadnych piw poza czwórką z menu, też pani nie ogarnęła, bo było Michałowe w butelce. Kolega kupował, na pytanie o nie dostał "a to my takie coś mamy?!... zaraz sprawdzę..., a, faktycznie, no jest".
Jakościowo piwa bez szału, Pils obleciał, reszta do zapomnienia.
-
👍 1
Comment
-
Comment