Chełm Krzywa 40, L.A. Cafe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • ziulko
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.10
    • 5

Chełm Krzywa 40, L.A. Cafe

Witam chciałbym przedstawić Wam jedyną (chyba że o czymś nie wiem?) knajpkę w Chełmie gdzie można napić się piwa kraftowego. L.A. Cafe to nie typowy pub, a raczej kawiarnia w której głównie napijemy się kawy i zjemy ciastko (też bardzo dobre). Na szczęście już od jakiegoś czasu można tam napić się też piwa. Głównie z butelek, ale i od czasu do czasu mają krany z Piwnym Podziemiem Po szczegółową ofertę co aktualnie mają na stanie zapraszam na ich profil: https://www.facebook.com/LA-Café-Che...9744/timeline/
  • piwoszpiotrek
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2018.02
    • 1

Teraz już La Cafe

Od czasu Twojego postu sporo się zmieniło w tym lokalu. Wracam po długiej przerwie, krafty jak były tak są i to w sporej ilości. Nowi właściciele zmienili trochę wystrój lokalu co jest na plus a i do jedzonka jest trochę rzeczy czego przy piwku mi brakowało bo fajnie jest coś przekąsić.
    Ostatnio piłem w La Cafe trunki z Piwnego Podziemia i Cieszyna - polecam! Chyba jedyne takie miejsce w Chełmie!

Comment

Related Topics

Collapse

• Prusak
      Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
      Prusak
      Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
      2024-02-07, 19:00
    • Prusak
      Chełm, Reformacka 7, Restauracja Browar Kozak
      Prusak
      Nie mogłem sobie darować, skoro w sumie mam blisko. Nowy browarek w lokalu restauracyjnym, jakich wiele. Na razie amatorzy piwnych atrakcji nie mogą raczyć się widokiem warzelni znajdującej się w pomieszczeniu po drugiej stronie sieni kamienicy, w której umieszczona jest cała knajpa. Docelowo...
      2023-03-02, 19:06
    • darekd
      Hoppin' Frog, Café BORIS The Crusher
      darekd
      Hoppin' Frog Brewing z Akron w Ohio.
      https://hoppinfrog.com/

Oatmeal Imperial Stout, których w swoim portfolio ma kilka ten browar

Tu jest podstawowa wersja:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...%9Brodkowa/usa...
      2023-01-28, 00:28
    • e-prezes
      Kurniki 3, R’lyeh Cafe
      e-prezes
      Lokal dość specyficzny, więc choćby z tego powodu warty odnotowania. Dość późno się otwiera (po 17) i jest w takim miejscu, że zwykle już się wraca, a nie zaczyna imprezę. Ale po kolei...

Lokal po dawnym "Tabu". Ktoś wpadł na pomysł wykorzystania dość mrocznego...
      2022-08-03, 09:52
    • heckler
      Nymburk, Drahelická 60, Malopivovar Industry Beer
      heckler
      W Nymburkskim ,dużym, browarze ponowna impreza odbyła się 25.07, ale z racji, że my wolimy piwa z małych browarów to kompletnie nie byliśmy nią zainteresowani i do miasta przyjechaliśmy dzień później od razu udając się na otwarcie nowego minibrowaru . Malopivovar Industry Beer Nymburk...
      2019-08-13, 07:48
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...