Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi
Wyświetlenie odpowiedzi
Zwierzyniec, Browarna, Bar Firmowy Browaru Zwierzyniec
Collapse
X
-
-
-
Wpadłem do tej knajpki w dniu meczu Polska-Niemcy. Strasznie hałaśliwe miejsce się z niej zrobiło - dudniące disco nie bardzo pasuje do otoczenia.
A co do premium - rozmawiałem z jednym z pracowników browaru. Twierdził, że w knajpach w kegach raczej bywa teraz pils, bo premium od pewnego czasu nie warzyli. Potwierdzeniem tego może być fakt, że ani w samym Zwierzyńcu, ani w okolicy nie trafiłem na butelkowe premium. W sklepach twierdzili, że dawno go nie mieli...
Leave a comment:
-
-
Zwierzyniec w butelkach jak zwykle w przedziwnych cenach.
Lane perły i Zwierzyniec Premium (podobno, choć niektórzy w to wątpią).
Kto może niech odwiedza to miejsce póki jeszcze browar działa. Można w cieniu parasoli (już niestety z logo Perły) popatrzeć na piękne budynki browaru i podumać nad tym, dlaczego to miejsce nie jest centrum do którego zdążają spragnieni turyści tylko browarem na krawędzi zamknięcia
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno Wyświetlenie odpowiedziPanie za barem sprawiały wrażenie baaardzo znudzonych i każde zamówienie przyjmowały z miną jakby wbijało im się szpilkę w d...
Leave a comment:
-
-
Spostrzeżenia odnośnie tego baru mam mieszane. Piwna oferta składa się z lanych Pereł (Chmielowej i Mocnej), Goolmana i Zwierzy (Pils i Premium). Ceny przystępne, w granicach 3zł za 0,5l. W butelkach to samo co z beczki, ale dużo drożej (np. Zwierzyniec Premium 0,3 - 3,50zł, z beczki ta sama ilość 2,50). Dostępne są gadżety pod postacią szklanek, koszulek i czapeczek, ale ceny mało zachęcające. Oferta żywieniowa ogranicza się do przekąsek typu chipsy i paluszki. Panie za barem sprawiały wrażenie baaardzo znudzonych i każde zamówienie przyjmowały z miną jakby wbijało im się szpilkę w d...
Leave a comment:
-
-
Miejsce odwiedzone obowiązkowo i w pierwszej kolejności podczas jednodniowego pobytu w Zwierzyńcu.
Ogródek nieco się powiększył od mojej ostatniej wizyty. Nadal pijąc piwo można podziwiać widok pięknego browaru.
Cztery rodzaje lanego piwa: Zwierzyniec Premium, Perła Mocna, Perła (Chmielowa) oraz Goolman.
Pojawiły się koszulki - Zwierzyniec Premium w cenie 15zł (białe z małym nadrukiem na piersi), a także czapeczki z daszkiem (białe w dziwnym kształcie - nie kupowałem)
Pojawiły się szklanki - Zwierzyniec 200 lat 0,33dm3 - 5zł
Piwo w butelkach jak zwykle przesadnie drogie.
Piwo lane w szkło Perły. Parasolki Zwierzyniec z nowym logo (tym od Premium)
Leave a comment:
-
-
moj Boże człowieku, urwałeś sie z choinki, piwa Kryształ już nie ma od blisko 10 lat.
Leave a comment:
-
-
przyznam sie, ze jestem załamany tym co sie dzieje w Zwierzyńcu, mieszkalem prawie 30 lat 7 km od zwierzynca i do dzis nie moge przebolec, ze nie ma juz piwa Krysztal, Eko, Roztocza, wszystko zeszlo na psy, nawet z kega w barze nie mozna sie napic zwierzynca ze zwierzynca, nawet w wawie w ktorej mieszkam, jesli zwierzyniec gdzies jest to z lublina. Jeszcze 10 lat temu wszyscy piwosze na Lubelszczyznie nabijali sie z Perly.
Skandal.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonSpędziłem tam kilka urlopów
Okolica przepiękna, przy upalnej pogodzie plecak "handgranatów" i nad stawy.
Może kiedyś tam wrócę.
PS. FCJP
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonrozmażyłem
Leave a comment:
-
-
Kiedyś nie było potrzeby Janowa bo był oryginalny beczkowy miejscowy Zwierz. Tak przynajmniej myślę.
Leave a comment:
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumPrzepiękne miejsce. Szkoda tylko, że na Stawach już były zakwity glonów.
Cieszę się, że pojawił się lany Janów (jak wspomniałeś). Kiedyś (jak bywałem tam) tego nie było w Zwierzyńcu.
Leave a comment:
-
-
Przepiękne miejsce. Szkoda tylko, że na Stawach już były zakwity glonów.
Leave a comment:
-
-
Dwa lata temu mozna było jeszcze zakupić szklanki i koszulki Zwierzyńca. Zythum ale się rozmażyłem czytając Twoje opisy knajp zwierzynieckich. Spędziłem tam kilka urlopów i mam w okolicy rodzinę. W tym roku choć na chwilę musze tam znowu być
Leave a comment:
-
Leave a comment: