Ulicę uzupełnię. Restauracja w pensjonacie. Dobre jedzenie, dobrze nalane piwo z beczki Zwierz i Perła z Lublina oraz Zwierz z butelki ze Zwierzyńca. Ceny od 2 PLN za butelkę 0,33 do 3,50 za 0,5 litra beczkowego. Dobre miejsce dla rodzin z dziećmi w czasie obiadu ale na dłuższe piwkowanie nie ma atmosfery.
Zwierzyniec, Dębowa 1, Restauracja Anna
Collapse
X
-
Zwierzyniec, Dębowa 1, Restauracja Anna
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
Jedzenie przepyszne. Za pstrąga w sosie koperkowym, frytki i talerz surówek (surówek, a nie jak to czasem bywa jedynie pokrojonych warzyw) zapłacimy 20 zł. Beczkowy Zwierz dalej za 3,50. Uprzejma obsługa.
Jeśli chodzi o dłuższe piwkowanie, to ogródek jest dobrym na to miejscem. Z niego to możemy obserwować rosnący dziko chmiel.
W środku wystrój restauracyjny, więc faktycznie nie na dłuższe piwkowanie. Ale jakbym tam poszła z grupką forumowiczów, chyba by mi to nie przeszkadzało.Last edited by Maggyk; 2006-09-14, 07:00.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Nocowałem, zapłaciłem 105 złotych za dobę w dwójce ze śniadaniem. Przesympatyczni właściciele, doskonała kuchnia, a Zwierz smakowany najpierw w ogródku, a potem na balkonie przepyszny. Chyba nawet smaczniejszy i lepiej nalany (do firmowego szkła) niż w przybrowarnianej knajpie.
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Zwierz wciąż w ofercie, cena 5 zł za 0.5 l. Ceny noclegów w zasadzie bez zmian - 50 zł za osobę w pokoju ze śniadaniem.*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
Comment