Wszyscy Wam powiedzą jak dojść. Najbardziej znany lokal w mieście i jak to często bywa najgorszy. Z piw tylko GŻ, pizza prawie niezjadalna, tłumy ludzi. Disco dresiarskie towarzystwo. Porażka.
Zwierzyniec, Wachniewskiej 1A, Karczma Młyn
Collapse
X
-
Zwierzyniec, Wachniewskiej 1A, Karczma Młyn
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.Tagi: brak
-
-
W lutym, w wolnym od przyjezdnych Zwierzyńcu, całkiem akceptowalny.
Wewnątrz mnóstwo trofeów łowieckich.
Leją z beczki Warkę i Zwierzyniec (lubelski): 0,5 l - 4zł, 0,3 l - 3,50 zł. Z butelki miejscowego Zwierzyńca, też 3,50 zł.
Bardzo dobrze zrobiona i smaczna golonka - opinia na podstawie trzech testówO!Nanobrowar Domowy "PiwU"
-
-
Jedna wielka porażka. Drogo, porcje nierówne (dostałam chyba dwukrotnie więcej mięska niż Slavoy, choć zamawialismy to samo), a zupa czosnkowa to czosnku prawie nie widziała (notabene ten fakt będę musiała dzisiaj sobie odbić na domowej czosnkowej). No i najgorsza ze wszech miar obsługa - ale to może niech się Piecia wypowie.
Zdecydowanie NIE polecam. Zwierzyńca można się napić w przyjemniejszym otoczeniu.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Ja dostałem jedzonka dużo i było dobre.Natomiast jeżeli chodzi o obsługe to jest pod psem.Czekaliśmy na obiad ponad godzinę.SkandalLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Wystrój knajpy wzorowy z " ogródkiem piwnym przy młynie " - jak nazwa wskazuje, piwo nalane należycie ( Zwierzyniec i Perła 4zł/ 0,5l ),
no ale czekać na " kaszę z sosem myśliwskim na zimno " ponad godzinę to chyba zwykła złośliwość - dlaczego ?
Comment
-
-
W tym roku Zwierz kosztuje już 4,50 zł (0,5). Na dodatek był dosłownie zmrożony.
Żarcie faktycznie mizerne. 23 zł za placek po węgiersku (ogromny, to fakt), w którym znalazłem ledwie cztery niewielkie kawałeczki mięska.
Poza tym duszny straszliwie ten lokal...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika iommi Wyświetlenie odpowiedziW tym roku Zwierz kosztuje już 4,50 zł (0,5). Na dodatek był dosłownie zmrożony.
Poza tym duszny straszliwie ten lokal...*****************************
Przyjmę, wymienię, kupię - wszystko co związane z browarami Mullera w Rybniku!!!
Comment
-
-
Z nalewaka tylko masówka ale jest butelkowy...Kowal za 10 złGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment