Koźlak z Bielkówka,Książece z Lwówka Śląskiego - obydwa z kija - możesz wypić w nowo otwartym Pubie "Na Strychu" w Lublinie przy ul.Głębokiej 10.W najbliższym czasie ma się pojawić również z kija piwo Żywe tez z Bielkówka
Lublin, Głęboka 10, Pub Na Strychu
Collapse
X
-
No no.Szkoda,że to tak daleko bo chetnie bym odwiedził ten zacny gród.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yoreckKoźlak z Bielkówka,Książece z Lwówka Śląskiego - obydwa z kija - możesz wypić w nowo otwartym Pubie "Na Strychu" w Lublinie przy ul.Głębokiej 10.W najbliższym czasie ma się pojawić również z kija piwo Żywe tez z Bielkówka
Jutro będę w Lublinie... może by mi się udało wpaść choć na jedno piwko...
Pozdrawiam - K.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiekMA wiesz może, jakie są godziny otwarcia w weekendy? Albo może masz jakiś telefon do nich?
Jutro będę w Lublinie... może by mi się udało wpaść choć na jedno piwko...
Pozdrawiam - K.
1. Byłem - wczoraj... przez całe 3 minuty, wystarczające do zakupienia butelczyny schłodzonego piwa z Lwówka (powiedziano mi, że mocne też jest) - za zwykłe dałem 4,50 + 50gr zastawu za butelkę.
2. Na drzwiach stoi napisane, że: otwarte jest od poniedziałku do niedzieli od 10:00 do 2:00 (mam nadzieję, że ta informacja komuś się przyda),
3. Lokal wygląda bardzo przyjemnie.
4. Aby zaparkować, jakwygoniej jest podjechać od ul. Glinianej, wbić się w Boczną (uwaga - dość koszmarny bruk) i pod blokiem Głęboka 12 jest parking, a tuż obok przejście przez blok Głęboka 12 i dosłownie zaraz po jego drugiej stronie wejście do lokalu (nie sposób przegapić).
Gdy będę w Lublinie nieco dłużej niż przejazdem - zapewne odwiedzę "Na strychu"
-K.
Comment
-
-
Niestety lokal dla nas okazał się wielkim niewypałem. Okazało się, że jedynym piwem z beczki jest Warka a tak liczyliśmy na Lwówka lanego. I na dodatek ta odległość od starego miasta. Ehhh
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaNiestety lokal dla nas okazał się wielkim niewypałem. Okazało się, że jedynym piwem z beczki jest Warka a tak liczyliśmy na Lwówka lanego. I na dodatek ta odległość od starego miasta. Ehhh
A Lwówek był w jakiejkolwiek formie?
Bo jutro najpewniej będę w Lublinie i nawet myślałem, żeby tam wpaść na chwilę...
-K.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiekM(..)
A Lwówek był w jakiejkolwiek formie?
(...)
We flaszce Ceny nie znam.
Comment
-
-
nie byłem w tym pubie od pół roku i z tego co widzę nie pojdę juz wcale skoro tylko koncernowe tam leją
a tak na marginesie przechodziłem wczoraj ul. Narutowicza 22/30 /róg ul. Górnej/ i zaszedłem do pubu po godzinach - i bingo - jest tam lany Lwówek - cena bodajże 4,50 za 0,5 lLast edited by yoreck; 2006-09-22, 15:50.
Comment
-
Comment