Tam zaspokajaliśmy głód po giełdzie. Niestety, nie głód piwny, bo lali tam jeno Żywca i to w dodatku wyjątkowo paskudnego (a może po prostu zwyczajnego) w cenie chyba 2,7 zł? Jedzonko było bardzo dobre i ceny niewygórowane, a i wachlarz oferowanych dań niezły - od różnych rodzajów pizzy, przez dania węgierskie aż do orientalnych. Ja za swój schab na ostro z warzywami zapłaciłam 9 zł, a naprawdę się najadłam. Ogólnie polecam - gdyby nie to piwo....
Biała Podlaska, Plac Wolności 11, Resturacja Jedynka (zamknięte)
Collapse
X
-
Biała Podlaska, Plac Wolności 11, Resturacja Jedynka (zamknięte)
Last edited by Marusia; 2003-04-08, 08:37.Tagi: brak -
Odp: Restauracja "Jedynka", Rynek
Marusia napisał(a)
Tam zaspokajaliśmy głód po giełdzie. Niestety, nie głód piwny, bo lali tam jeno Żywca i to w dodatku wyjątkowo paskudnego (a może po prostu zwyczajnego) w cenie chyba 2,7 zł? Jedzonko było bardzo dobre i ceny niewygórowane, a i wachlarz oferowanych dań niezły - od różnych rodzajów pizzy, przez dania węgierskie aż do orientalnych. Ja za swój schab na ostro z warzywami zapłaciłam 9 zł, a naprawdę się najadłam. Ogólnie polecam - gdyby nie to piwo.... -
Odp: Restauracja "Jedynka", Rynek
Marusia napisał(a)
...bo lali tam jeno Żywca i to w dodatku wyjątkowo paskudnego (a może po prostu zwyczajnego) w cenie chyba 2,7 zł?Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!