tak Janów to super miejsce na zjazd i spotkanie-potwierdzam,gdyż jeżdżę tam od lat.dobra i tania baza noclegowa,lasy,zalew no i wyborne piwo.oprócz piwa w Janowie można zjeść pyszną golonkę,lub żeberko z ognia.namiary:kierunek RZeszów kilka km. za Janowem po lewej stronie w lesie "zajazd przy kominku".nieduży budynek,ogródek i parking.jedzenie świeże,pyszne prosto z rusztu.do picia piwo w butelkach.bardzo często kolejki,rejestracje z całego kraju.bardzo często spotykam kierowców z hungarocamion,pytałem dlaczego?-najlepsza golonka po drodze.czynne do 20,latem dłużej.polecam goloneczkę(albo dwie),a potem na janów do browaru.w poblżu Janowa są stawy rybne,gdzie można zamówić świeżą rybę.warto się tam wybrać.
Pikule, Zajazd przy kominku
Collapse
X
-
Ten bar mieści się dokładnie w miejscowości Pikule położonej kilka kilometrów za Janowem w kierunku Rzeszowa w cudnych leśnych okolicznościach przyrody. Jako że właścicielem przybytku jest mój kuzyn powinienem raczej pisać w samych superlatywach, ale w kwestii piwa, niestety, nie mogę. Lanego ostatnio nie ma nic, jedynie butelki GŻ i KP. Próbowałem jakiś czas temu namówić kuzyna na zaeksperymentowanie z laniem Janowa, ale jajco z tego wyszło. Co do jedzonka, to rzeczywiście, paluchy lizać. Same pyszności z rusztu.
-
Comment