jaki bartek- jaki edi?
Janów Lubelski, Piwiarnia przy Browarze [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika the_il...może ktos mi rozjasni- jak browar janow wydostał sie spod macek Lezajska
A poza tym:
1. wypełnij profil,
2. w poszukiwaniu browarów pogrzeb torchę na stronie głównej. Tam jest odpowiedz, co to są Bartek i Edi.
Comment
-
-
A ja to wszystko mam na co dzień i tak nie doceniam .
Zajrzałem tam pewnego sobotniego wieczora. Ludzi zatrzęsienie, średnia wieku gimnazjalna. Zamawiam piwo, barmam pyta; "Z sokiem?". Zaniemówiłem...
Niestety, morał z tego taki wynika, że ludzie przychodzą tu bo jest tanio (Janów od lat po 2 złote), a nie napić się dobrego piwa.
Comment
-
-
Świetne miejsce do którego zaprowadził nas Lacriferno.
Parę zdjęć z tego lokalu już się pojawiło w innych działąch. Tutaj tylko chciałem podkreślić, że w tym miejscu najbardziej czuć klimat piwiarni serwującej dobre piwo (po 2,00zł - po prostu śmiech). Ładny wystrój w szczególności samego kontuaru .Piwo smaczne. Są piłkarzyki Widok z lokalu bardzo ładny - pola i drzewa. Obiekt drugi w kolejności do odwiedzenia dla przyjezdnych (zaraz po browarze).MM961
4:-)
Comment
-
-
Tym razem obraz w tle baru zasłonięty biało czerwoną flagą z logo Tyskie
Pojawiły się szklanki z nowym logo Janowa.
Piwo po 2,30. Spędzilismy tam kilka godzin w dwóch etapach. Tubylcy raczyli sie wódką, ale nie byli kłopotliwi (nawet zostałem pochwalony, że jestem takie chudy, a tyle piwa wypijam ).
Miejsce nadal godne polecenia.MM961
4:-)
Comment
-
-
Może ktoś mi podpowiedzieć, do której ten lokal jest czynny w niedzielę?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMoże ktoś mi podpowiedzieć, do której ten lokal jest czynny w niedzielę?
PS. A w którą dokładnie niedzielę zamierzasz tam być?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno Wyświetlenie odpowiedzi(...)
PS. A w którą dokładnie niedzielę zamierzasz tam być?
Comment
-
-
Butelkowy Janów podrożał do 2,70 zł. O powrocie mocnego ani słychu."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
-
Już pisałem o tym. Mocny Janów ma pojawić się w sezonie letnim.
Comment
-
Comment