[*]Restauracja "Myśliwska" - ul. Wojska Polskiego, w kierunku na Zamość. Lokal "reprezentacyjny" - smaczne jedzenie, zarówno śniadaniowa jajecznica, jak i dania obiadowe. Lany Janów za 2,20 i jakieś koncerniaki. Obsługa ponoć niezbyt sprawna, ale sympatyczna (patrz temat "Minizlot dla twardzieli" ). Toalety schludne, ale - uwaga - zaraz za drzwiami wejściowymi umieszczono zestaw schodków, co może być niebezpieczne... Miejsce wesel i oficjalnych przyjęć, utrudniających korzystanie.
Janów Lubelski, Zamoyskiego, Restauracja Myśliwska
Collapse
X
-
Janów Lubelski, Zamoyskiego, Restauracja Myśliwska
Last edited by Maggyk; 2005-10-01, 11:19.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawetTagi: brak
-
-
Wczoraj popadłem w delikatny konflikt z obsługą. Kątem ucha usłyszałem, jak kelnerka odradza gościom z Poznania piwo z Janowa. Oczywiście stanowczo zaprotestowałem przeciw jej argumentom. Jutro w tym lokalu będę bawił się na weselu. Mam nadzieję, że nie zostanę rozpoznany przez urażoną obsługę i otruty .
PS. Proszę o zmianę ulicy w adresie restauracji z Wojska Polskiego na Zamoyskiego.
Comment
-
-
Dodam, że zaletą są godziny otwarcia- piwko z Janowa jest dostępne wcześnie rano - może nie polecam do śniadania, ale jak już zdarza mi się przejeżdżać przez Janów, zwykle o godzinach wczesnoporannych, jest to jedyny punkt, gdzie (higienicznie0 mogę natankować do bukłaczka. Gościom zwykle serwują koncernówkę, niestety.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno Wyświetlenie odpowiedziWczoraj popadłem w delikatny konflikt z obsługą. Kątem ucha usłyszałem, jak kelnerka odradza gościom z Poznania piwo z Janowa. Oczywiście stanowczo zaprotestowałem przeciw jej argumentom. Jutro w tym lokalu będę bawił się na weselu. Mam nadzieję, że nie zostanę rozpoznany przez urażoną obsługę i otruty .
PS. Proszę o zmianę ulicy w adresie restauracji z Wojska Polskiego na Zamoyskiego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziI słusznie, że odradza. Nigdy nie rozumiałem zachwytów nad piwem janowskim. Nie wystarczy być nie-koncerniakiem i odwoływać się do tradycji lokalnych, by warzyć dobre piwo. Gości z Poznania bolałaby głowa i kiszki po dwóch janowskich. No chyba żeby zależało im przede wszystkim na sponiewieraniu a nie na posmakowaniu dobrego piwa.
Comment
-
-
Uplasowałoby się pewnie wżej, gdyby było bardziej dostępne...
Kolego Prusak jeżeli chcesz krytykować jedno z lepszych polskich piw (moim zdaniem) to proszę używaj jakiś obiektywnych argmentów. Nie smakowało Ci, miałeś po nim problemy? Otwórz się przed nami chętnie Cię wysłuchamy i wspomożemy radą...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Lacriferno Wyświetlenie odpowiedziPS. Proszę o zmianę ulicy w adresie restauracji z Wojska Polskiego na Zamoyskiego.
Dalszą część dyskusji o piwie z Janowa proponuję przenieść do tematu mu poświęconemu w dziale Piwo konkretnie.Last edited by Maggyk; 2007-09-18, 16:52.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment