Piwko z browaru w Janowie Lubelskim mozna napic sie w spelunce na ulicy Krzywej w Chelmie. Duze kosztuje tu 2,60.
Chełm, Krzywa, spelunka z Janowem
Collapse
X
-
Jaroslavie, a gdzie zastosowanie zasad tworzenia nowych tematów.
A potem ja biedna muszę to wszystko zmieniaćŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D -
Byłem w wakacje. Trzy nalewaki, dwa piwne, jeden z winem. Pierwszy raz coś takiego widziałem. W ferie tak że zaszedłem. Jestem z Podlasia, u nas nie ma piwa z Janowca Lubelskiego.
Piwko fajne, knajpka…, kilka lat przesiedziałem w podobnej. Polecam.Comment
Related Topics
Collapse
-
Nie mogłem sobie darować, skoro w sumie mam blisko. Nowy browarek w lokalu restauracyjnym, jakich wiele. Na razie amatorzy piwnych atrakcji nie mogą raczyć się widokiem warzelni znajdującej się w pomieszczeniu po drugiej stronie sieni kamienicy, w której umieszczona jest cała knajpa. Docelowo...
-
Channel: Lubelskie
-
-
Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
-
Channel: Piwo - ogólne
-
-
Witam chciałbym przedstawić Wam jedyną (chyba że o czymś nie wiem?) knajpkę w Chełmie gdzie można napić się piwa kraftowego. L.A. Cafe to nie typowy pub, a raczej kawiarnia w której głównie napijemy się kawy i zjemy ciastko (też bardzo dobre). Na szczęście już od jakiegoś czasu można...
-
-
-
Witam w sobotę został otwarty sklep z alkoholami na ul. Lwowskiej 24b, całkiem niezły wybór piw rzemieślniczych. Dostępne są piwa z takich browarów jak Pinta, Doctor Brew, Alebrowar, Kingpin, Trzech Kumpli i wiele innych. Ceny raczej normalne sklepowe. Ja zakupy już zrobiłem
-
2016-05-15, 15:17 -
-
Od dawna miałem zamiar doliczyć się ostatecznej liczby browarów w Polsce na przestrzeni lat.
Granice wyznaczyłem sobie na lata 1989, 1945 i 1918/1920.
Co do roku 1989 zostało to już omówione w pobocznym temacie.
Tutaj chciałbym się zająć granicą na 1945r. Na II RP jeszcze...-
Channel: Historia
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment