Coś nowego jak na Janów. Zajrzyjcie na stronę www.bar-parma.eu powie więcej niż mój opis.
Janów Lubelski, Sienkiewicza 59, Parma
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StanitCoś nowego jak na Janów. Zajrzyjcie na stronę www.bar-parma.eu powie więcej niż mój opis.
Na razie Twoje posty brzmią, niczym reklama własnego "przybytku"."Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StanitCoś nowego jak na Janów. Zajrzyjcie na stronę www.bar-parma.eu powie więcej niż mój opis.Last edited by Maggyk; 2006-05-12, 20:37.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mlukChyba zawsze lepiej opisać własne wrażenie. Warto też profil uzupełnić...
Na razie Twoje posty brzmią, niczym reklama własnego "przybytku".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StanitUznałem, że skoro i tak jesteśmy w Necie to łatwiej kliknąć w link niż czytać moje wypociny. W każdym razie dziękuję za uwagi"Piwo stanowi dowód, że Bóg nas kocha i chce, abyśmy byli szczęśliwi" - Benjamin Franklin
Comment
-
-
Lejecie świetny Janów czy jakieś zwykłe masówki?To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythumLejecie świetny Janów czy jakieś zwykłe masówki?
Comment
-
-
Dowiemy się w końcu, jakie piwo tu jest ii po ileŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykDowiemy się w końcu, jakie piwo tu jest ii po ile
http://www.bar-parma.eu/images/Piwa%20krajowe.htm ) wynika, że w tym lokalu z piwa nie serwuje się nic godnego uwagi.
Comment
-
-
Na stronę też zaglądałam Marcinku, ale próbuję wydusić zeznania z nowego forumowiczaŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNa stronę też zaglądałam Marcinku, ale próbuję wydusić zeznania z nowego forumowicza
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika StanitZ tym "świetnym" Janowem to była prawda dawno temu, później był wielki dół, teraz to się zmienia. Niestety opinia z niedawnych czasów wlecze się za nim a z nią klienci, których interesuje wyłącznie cena trunku.To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
He, he! Zabierałem się do opisania tego lokalu, a tu uprzedził mnie sam właściciel.
Z oferowanych piw rzeczywiscie nie ma nic ciekawego. Sama masówka. Lana Perła Chmielowa 3,50 za 0,5l. Jest jeszcze lany Żywiec, ale ceny nie znam, bo mnie nie interesuje. W butelkach niemal pełna oferta KP i GŻ, kilka piw z CP, Fratery.
Na uwagę zasługuje kuchnia we włoskim stylu. Smaczne makarony i niezła pizza.
Toaleta rzeczywiście czysta i zadbana, ale z racji tego, że jest jedna w "godzinach szczytu" ustawia się kolejka jak za kiełbasą w PRL-u. Często trzeba się ratować wybiegiem w pobliskie krzaczki.
A teraz najciekawsze: dla zwolenników wesołych biesiad przy piwku lokal zdecydowanie nie polecany. Z wyrażanie emocji za pomocą głosnego śmiechu, ożywionych rozmów czy, nie daj Boże, śpiewów chóralnych można zostać srodze skarconym przez właścicieli, a nawet wyproszonym z lokalu. Chociaż ostatnio coś się chyba zmieniło, bo w minioną środę, pomimo usilnych starań i kilku kufli Perły, nie zostaliśmy zrugani przez obsługę. Aha, i niech nikomu nie przychodzi do głowy mówienie złego słowa na Carlo Ancelottiego.
PS.
Stanit, masz jeszcze ten paralizator za pomocą którego uczysz kultury niepokornych klientów, czy już wymieniłeś na broń palną?
Comment
-
-
No tak, dwa i pół roku czekania aż ktoś zrecenzuje to chyba dosyć. Co do masówki to chodziło chyba o trzy rodzaje Guinnessa, Budweisera,trzy różne Okocimy, Pilsnera, Asahi, Desperados i tym podobne gatunki spotykane we wszystkich pijalniach... Następna toaleta już niedługo. A co do tolerancji - inni klienci też mają swoje prawa, trzeba o tym pamiętać. Pozdrawiam
Comment
-
Comment