Goraj, Rynek, Bar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • JAckson
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🍼🍼
    • 2004.05
    • 6123

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson
    Sytuacja podobna do tej z poprzedniego postu. Oczywiście nie ma Janowa (hehe :/ ).

Cena lanej Perły po ~3,50. Leżajska akurat nie było, ale nalewak jest - podłączają na przemian, aby mieć tylko jedno piwo lane na raz.
    Przez ostatni rok wszystko jak powyżej. Klimacik ryneczku spokojnej miejscowości obserwowany przy piwie i okraszony dolatującymi dyskusjami 'domowników' bezcenny
    MM961
    4:-)

Comment

Related Topics

Collapse

• Javox
      Żywiec, Leżajsk Pełne
      Javox
      Leżajsk Pełne odrodziło się w Żywcu

Zawartość alko 5.2%

Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
      Lacing - nie za dużo.
      Gaz - średni.
      Barwa - jasne złoto.
      Aromat - owoce lagerowe i nuta żołędziowa.
      Smak - lekko słodkawe,...
      2025-02-20, 00:25
    • zgroza
      Browar Leżajsk ma zostać zamknięty
      zgroza
      Leżajsk ma zostać zamknięty od czerwca.
      Nie wiem, mimo że hujnekeński browar, to i tak i się smutno zrobiło.
      2023-02-07, 18:23
    • Prusak
      Browary, z których piwo zdążyłeś wypić, zanim padły
      Prusak
      Korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sporządzić spis browarów, z których produkcją miałem okazję zapoznać się, kiedy jeszcze istniały. Pomyślałem, że w klasyfikacji odwiedzonych browarów nikt nie ma szans z @abernackim, hobbystycznie się nie udzielam, więc może tu mam jakieś...
      2024-02-07, 18:00
    • kosher
      Krynica-Zdrój, Al. Nowotarskiego 1, Baryłeczka Krynicka
      kosher
      Mały punkt gastronomiczny, kiosk w kształcie rzeczonej baryłeczki, obok ławy i parasole, położony na Górze Parkowej.
      Przekąski, grzane wino, chleb ze smalcem, ale co nas najbardziej interesuje są butelkowe piwa ze szczyrzyckiego browaru Gryf oraz z Minibrowaru Marysia- wczoraj widziałem...
      2020-11-30, 14:23
    • Warzywo
      Wetlina 35, Bar Berdo
      Warzywo
      Koło sklepu U Zdzicha (polecam szczerze) mieści si,ę fajny barek Berdo. Na zewnątrz drewniane stoły, wewnątrz klimat barowy. Do jedzenia spory wybór pierogów, placków i zestawów obiadowych. Do picia lany Leżajsk oraz butelki z Ursy, Raciborza i Łańcuta. Ceny dobre - Leżajk za 5 zeta bodajże,...
      2020-06-08, 19:04
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...