Nie znam dokładnego adresu, ale ten namiar i tak w zupełności wystarczy. Od przystanku PKS na rynku jakieś 30 sekund.
Knajpka z niezłym klimatem wg mnie. Spędziłem tam już wiele godzin i jako w zasadzie obcy nie miałem żadnych starć z tubylcami. Należy tylko unikać kilku wieczorów gdy zbiera się duża ilość młodzieży (np. 24.08 - odpust w tutejszej parafii).
Normalnie przesiadują tam od rana do wieczora starsi panowie
Młodzież w większości wybiera inną knajpę.
W ofercie lany Janów - 2,20zł (jeden z najlepszych jakie pijałem) oraz Leżajsk - 2,50zł
W butelkach dużo innych piw w większości koncerniaki, Perła i Leżajsk.
Obok kontuaru stoi tzw. akwarium w którym kiedyś królowały zimne zakąski - obecnie chłodzi się wódka i piwo.
Szklanek Janowa obecnie brak gdyż większość się potłukła, a resztę wykupiłem.
Na stanie także dwa stare, zszarzałe kufle produkcji ZSRR
Wystrój Różny ale przyjemny. Na zewnątrz zabudowa z kamienia z dwoma ławami i wiszącymi u sufitu nad głowami dwoma bronami w formie ozdoby.
Czynne od 7.30 do 23 chyba przez cały tydzień
Z obserwacji preferencji piwnych wynika - na około 30 zamówień w ciągu 2,5 godziny (mecz Legii w tv w barze) - 3x lany Janów (ja), 1x lany Leżajsk, pozostałe zamówienia to butelkowy Lech, Żywiec, Warka i Leżajsk.
Knajpka z niezłym klimatem wg mnie. Spędziłem tam już wiele godzin i jako w zasadzie obcy nie miałem żadnych starć z tubylcami. Należy tylko unikać kilku wieczorów gdy zbiera się duża ilość młodzieży (np. 24.08 - odpust w tutejszej parafii).
Normalnie przesiadują tam od rana do wieczora starsi panowie
Młodzież w większości wybiera inną knajpę.
W ofercie lany Janów - 2,20zł (jeden z najlepszych jakie pijałem) oraz Leżajsk - 2,50zł
W butelkach dużo innych piw w większości koncerniaki, Perła i Leżajsk.
Obok kontuaru stoi tzw. akwarium w którym kiedyś królowały zimne zakąski - obecnie chłodzi się wódka i piwo.
Szklanek Janowa obecnie brak gdyż większość się potłukła, a resztę wykupiłem.
Na stanie także dwa stare, zszarzałe kufle produkcji ZSRR
Wystrój Różny ale przyjemny. Na zewnątrz zabudowa z kamienia z dwoma ławami i wiszącymi u sufitu nad głowami dwoma bronami w formie ozdoby.
Czynne od 7.30 do 23 chyba przez cały tydzień
Z obserwacji preferencji piwnych wynika - na około 30 zamówień w ciągu 2,5 godziny (mecz Legii w tv w barze) - 3x lany Janów (ja), 1x lany Leżajsk, pozostałe zamówienia to butelkowy Lech, Żywiec, Warka i Leżajsk.
Comment