Lublin, Narutowicza 22/30, Po godzinach

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • jacer
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2006.03
    • 9875

Jazz jazzowi nie równy. A taki Esbjorn Svenson Trio to cudo.
    Milicki Browar Rynkowy
    Grupa STYRIAN

(1+sqrt5)/2
    "Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
    "Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
    No Hops, no Glory :)

Comment

• dkrasnodebski
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.05
      • 2316

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jacer Wyświetlenie odpowiedzi
      Nie zgadzam sie. Przy jazzie można robić wszystko.
      Szczególnie pogować
      Zakład Piwowarstwa Domowego BRODAREK

www.radoslawstolar.pl

Comment

• Pawelord2
        Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
        • 2007.05
        • 133

byłem, wypiłem, polecam.

Piwo dostępne tak jak wyżej opisywane, zauważyłem jeszcze Obołonia pszenicznego, Irlandzkie mocne, Kozel premium bodajże.

Ogólnie - bomba bardzo przyjemny lokal, bardzo fajni właściciele, bardzo dobre piwo i pizza też niezwykle smaczna. Do częstego odwiedzania.

Comment

• docent
          • 2002.10
          • 5205

Po wizytacji lubelskich lokali oferujących ciekawsze piwa mogę stwierdzić, że 'Po godzinach' nadal jest pod tym względem liderem. Mamy tu największy wybór piw w niezmienionych od jesieni cenach. Nie omieszkałem jednak zwrócić właścicielowi uwagi, że najlepsi nie powinni 'spoczywać na laurach' tylko ciągle poszerzać swą piwną ofertę

Niestety znów nie dane mi było skosztować beczkowego koźlaka i chyba już nie będzie takiej możliwości w tym sezonie...Na szczęście pizza była tak samo pyszna jak ostatnio
          Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
          Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
          Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
          Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!

Comment

• Pawelord2
            • 2007.05
            • 133

Ani Koźlaka ani Żywego od kiedy pojawiły się problemy z dostawcą... Wielka szkoda.
            Na otarcie łez można się napić aktualnie Gościszewa - Naturalne i Naturalne niefiltrowane z butelczyn.

Comment

• docent
              • 2002.10
              • 5205

W ostatni wtorek było nieczynne - wewnątrz widoczne prace remontowe. Mam nadzieję, że to nie koniec tego lokalu. Trakt Królewski na starówce również nieczynny więc lany Amber w Lublinie to już chyba pieśn przeszłości.
              Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary

Comment

• Prusak
                Major Piwnych Rewolucji
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2005.07
                • 4490

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                W ostatni wtorek było nieczynne - wewnątrz widoczne prace remontowe. Mam nadzieję, że to nie koniec tego lokalu. Trakt Królewski na starówce również nieczynny więc lany Amber w Lublinie to już chyba pieśn przeszłości.
                Czeska schodzi na psy, koźlaka nie ma, co to za miasto? Na wschód od Wisły gusta piwne do d...

Comment

• wolise
                  Szeregowy Piwny Łykacz
                  • 2007.04
                  • 5

koniec "po godzinach"?

Na stronie internetowej http://pogodzinach.info/ ukazała się informacja:
                  "Informujemy, że Jazz Club Po Godzinach zakończył działalność w dotychczasowej formie. Do zobaczenia w lepszych czasach"
                  Zastanawiają mnie słowa " w dotychczasowej formie, ale coś czuje, że to nic dobrego.

Comment

• docent
                    • 2002.10
                    • 5205

Wielka szkoda tego miejsca. Szkoda że Lublin pogrąża się w piwnym marazmie...No nic, trzeba cierpliwie czekać na minibrowar...

Comment

• supersklep
                      Kapitan Lagerowej Marynarki
                      • 2005.01
                      • 982

Z rozmowy z przedstawicielem hurtowni która zaopatrywała Po Godzinach wiem że nawet Browarowi Amber nie zależy żeby mieć dystrybucję na naszym rynku i w ostatnim czasie jak browar wszedł do Eleclerców to zaczęli gnębić hurtownię podwyżkami i przedpłatami na towar i ciągłymi brakami piwa podobno z braku butelek,ale to tylko w Lublinie w tym samym czasie w Wa-wie można kupić bez problemu i taniej

Comment

• docent
                        • 2002.10
                        • 5205

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika supersklep Wyświetlenie odpowiedzi
                        Z rozmowy z przedstawicielem hurtowni która zaopatrywała Po Godzinach wiem że nawet Browarowi Amber nie zależy żeby mieć dystrybucję na naszym rynku i w ostatnim czasie jak browar wszedł do Eleclerców to zaczęli gnębić hurtownię podwyżkami i przedpłatami na towar i ciągłymi brakami piwa podobno z braku butelek,ale to tylko w Lublinie w tym samym czasie w Wa-wie można kupić bez problemu i taniej
                        Ale to właśnie w Lublinie można było się napić lanego Ambera w dobrej cenie w przeciwieństwie do chociażby takiej Warszawy. Twój post jest potwierdzeniem że było to zasługą hurtowni która sprowadzała te piwa a nie działaniami Ambera.

Comment

• Pawelord2
                          • 2007.05
                          • 133

No to mnie ta wiadomosc szczerze zasmucila z rana :/
                          Swietny lokal znika z mapy Lublina, chyba czas zaczac robic wlasne zapasy bo niedlugo nie bedzie sie mozna nigdzie dobrego piwa napic.
                          Cale szczescie ze moglem odwiedzic ten lokal kiedy funkcjonowal, bedzie mi go brakowalo.

Comment

• supersklep
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2005.01
                            • 982

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi
                            Ale to właśnie w Lublinie można było się napić lanego Ambera w dobrej cenie w przeciwieństwie do chociażby takiej Warszawy. Twój post jest potwierdzeniem że było to zasługą hurtowni która sprowadzała te piwa a nie działaniami Ambera.
                            Tak ale było to do czasu ,wydaję się że do czasu jak Amber pokazał się w sieciach i podobno też zaczęli dużo exportować

Comment

• Gopher
                              Porucznik Browarny Tester
                              • 2007.10
                              • 450

W październikowym Zoom-ie jest reklama: pub i galeria Nora, ul.Narutowicza 22 wejście od Górnej (czyli tam gdzie było Po godzinach). A to fragment treści ulotki: "W Norze każdy może wypić piwo: Koźlak, Faustus, Paulaner, Franziskaner, Warsteiner...".
                              Więc może nastąpi odrodzenie pod nową nazwą.
                              Lengyel, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát

Comment

• Pawelord2
                                • 2007.05
                                • 133

Nora znajduje się jakies 50 metrów za miejscem gdzie dotychczas znajdowało się "po godzinach". Chciałem się tam dzisiaj napić ale niestety nie było wolnych miejsc. Z tego co zobaczyłem nad barem jest faktycznie wybór większy niż standardowy:
                                Paulaner, Franciszki obydwa, Koźlak z Amber, chyba Żywe mi mignęło, jakieś Złote Bażanty no i standardy (czyli istnieje obawa że dobre piwa prędzej czy później znikną).
                                Skoczę jeszcze w tygodniu to coś konkretniej napisze.

Ps - nad wejściem które kiedyś prowadziło do Po Godzinach wisi teraz szyld ogłaszający że powstaje tam restauracja ale nazwy nie pamiętam ;]

Comment

Przetwarzanie...
                                X