a tak na marginesie przechodziłem wczoraj ul. Narutowicza 22/30 /róg ul. Górnej/ i zaszedłem do pubu po godzinach - i bingo - jest tam lany Lwówek - cena bodajże 4,50 za 0,5 l
Lublin, Narutowicza 22/30, Po godzinach
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yorecknie byłem w tym pubie od pół roku i z tego co widzę nie pojdę juz wcale skoro tylko koncernowe tam leją
a tak na marginesie przechodziłem wczoraj ul. Narutowicza 22/30 /róg ul. Górnej/ i zaszedłem do pubu po godzinach - i bingo - jest tam lany Lwówek - cena bodajże 4,50 za 0,5 l
Wielkie dzięki za info (myślę, że nie tylko mnie się ono przyda).
-K.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika yorecka tak na marginesie przechodziłem wczoraj ul. Narutowicza 22/30 /róg ul. Górnej/ i zaszedłem do pubu po godzinach - i bingo - jest tam lany Lwówek - cena bodajże 4,50 za 0,5 lŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Na nasze nie szczęście na razie nie spotkamy żadnego piwa z Lwówka Śląskiego przez jakiś czas
Ale właściciele "Po godzinach" postarali sie i sprowadzili do siebie piwo z ambra
Ten lokal polecam wszystkim. Jest tam przede wszystkim lany koźlak , do tego bardzo miły jazz-owy klimat i bardzo miła obsługa(bardzo miły lokal aby wpaść z dziewczyną). Młodzi właściciele którzy mają dużo pomysłów na przyszłość, dają nadzieje na dalsze postępy knajpy.
Comment
-
-
"Po godzinach" po wakacyjnej przerwie powróciło z nowym menu i co za tym idzie z nowymi piwami . Wczoraj odwiedzając tą knajpę natknąłem się na niepasteryzowane kujawskie w cenie 5 zł. Poza tym można sie napić kelta i Budweisera po 5,5 zł. W niedługim czasie ma być też koźlak i żywe w takiej samej cenie. Do tego jeszcze dochodzą piwa butelkowe takie jak Obołoń Magnat, Биле pszeniczne po 6zl, Smädný Mnich, Zlatopramen bursztyn, Saris i jeszcze parę innych.
Comment
-
-
Mimo że 'Po godzinach' funkcjonuje już jakiś czas, ten lokal odwiedziłem po raz pierwszy, gdyż nie darzyłem wcześniej obecnego tu Lwówka większą sympatią.
Nominalnie z beczki dostępne są Żywe, Koźlak, Kelt oraz 1795 z Budziejowic. Faktycznie był tylko Kelt a Ambery mają się pojawić po zlikwidowaniu problemów zaopatrzeniowych. Póki co pozostaje dość duży wybór piw butelkowych (6 zl/0,5) z których ciekawsze to Czernigiwskie Białe, Porter Lwowski i Nakielski, Saris jasny i ciemny. Polecam pyszną pizzę, dla mnie jedną z lepszych (jeśli nie najlepszą) w Lublinie.
Degustację piwek umilała mi konwersacja z właścicielem i jego żoną i pragnę tu jeszcze raz podziękować za ofiarowaną mi buteleczkę limitowanego pszenicznego Złotego Bażanta
Naprawdę cieszy fakt, że istnieją takie miejsca! Nie omieszkam zawitać następnym razem mając nadzieję na spróbowanie beczkowego koźlakaPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
-
A pojawił się w końcu lany Amber?Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziA pojawił się w końcu lany Amber?
Comment
-
-
Mam szczerą ochotę odwiedzić - ale powiedzcie mi, jak tam z oprawą muzyczną? natknąłem się na opis że leci głównie jazz... a jazz i piwo to dla mnie jest fatalne połączenie ;] (w zasadzie, jazz ze wszystkim jest połączeniem fatalnym) A opisywany asortyment piwny niezwykle nęci...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pawelord2 Wyświetlenie odpowiedziw zasadzie, jazz ze wszystkim jest połączeniem fatalnym)
Nie zgadzam sie. Przy jazzie można robić wszystko.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pawelord2 Wyświetlenie odpowiedziRóżne gusta ;]
Ja w zasadzie usypiam od razu."You can't be a real country unless you have a beer and an airline - it helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer."
(Frank Zappa)
"It is not from the benevolence of the butcher, the brewer, or the baker that we expect our dinner, but from their regard to their own interest. We address ourselves, not to their humanity but to their self-love" (Adam Smith)
Comment
-
Comment