Pretensjonalny lokal, wydawało mi się, kiedy wszedłem, że jego plusem jest to, że tylko tu w Lublinie, obok "Kwadratu", leją ciemne Murphy's. Ale jakie było moje rozczarowanie... Albo lać nie umieją albo też coś jest nie tak, bo Murphy's w porównaniu z Kawdratem jakiś wodnisty, gdzieś znika charakterystyczna piana, ki czort...
Lublin, Narutowicza 9, Czarna Owca (d. Johnnys Irish Pub)
Collapse
X
-
Mi tam ten wyspiarski wystrój się podoba, a i guinness skusił mnie swoją ceną dziesięciu złoty. Niestety w smaku był dość płytki i wodnisty...W tej samie cenie są jeszcze lany Paulaner, Murphy's oraz Kilkenny. Do spróbowania innym razem jak już naprawią plazmę...Last edited by docent; 2008-03-10, 12:59.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedziMi tam ten wyspiarski wystrój się podoba, a i guinness skusił mnie swoją ceną dziesięciu złoty. Niestety w smaku był dość płytki i wodnisty...W tej samie cenie są jeszcze lany Paulaner, Murphy's oraz Kilkenny. Do spróbowania innym razem jak już naprawią plazmę...
Comment
-
-
Byłem wczoraj, oprócz standardowych piw mają wspomniane już lane Paulaner, Murphy's, Guinnes i Killkeny - tylko cena poszła w górę bo 0,5 litra kosztuje aktualnie astronomiczne 12 zł.
Do smaku w/w nie mogę się przyczepić, nie zauważyłem rozwodnienia, chociaż w Murphy's faktycznie piana siadła.
Plusem (chociaż dla mnie znikomym) jest wielki telewizor (ale nie HD) i Canal+ sport dzięki czemu mecz do oglądania nigdy nie brakuje.Last edited by Pawelord2; 2008-10-06, 17:36.
Comment
-
Comment