Działa, ale nie należy się spodziewać czegoś wyjątkowego, co najwyżej Cerna Hora na przykład.
Lublin, Grodzka 28, Česká pivnica
Collapse
X
-
Dobre i to. Nie wiedziałem czy umieszczać na nowej wersji map sklepowo-knajpianych.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Ktoś, kto doniósł, miał rację. Nie wiem, właściwie, po wizycie, czy ten lokal gdziekolwiek można umieszczać. Z beczki Kozel jasny i ciemny oraz Pilzner. Poza tym butelki koncernowe z Czech i Słowacji; na pewno Staropramen i Saris, a także Steiger i kilka innych. Po Cernej Horze zostały dwie butelki na barze, barman wyjaśnił, że raczej w najbliższym czasie nie będzie. Wszystko wskazuje więc na to, że lokal pozostanie z koncernowym piwem zza południowych granic.
Wystarczył miesiąc i resztki dawnej świetności wyparowały...
Comment
-
-
Działa?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Facebooka porzucili ze 2 lata temu, a www nie aktualizowana z 5 lat, więc myślałem, że przy takiej nędznej ofercie (opisywanej tu ostatnio), zamknęli się.
Comment
-
Comment