samo miejsce mało interesujące, ale przyzwoity wybór zagranicznych piw butelkowych. ceny bardzo studenckie.
Lublin, Skłodowskiej 26, Peron 2
Collapse
X
-
A może coś więcej na temat tych piw? Jakie to są piwa?Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika hippie_killer Wyświetlenie odpowiedzisamo miejsce mało interesujące, ale przyzwoity wybór zagranicznych piw butelkowych. ceny bardzo studenckie.
Przemili właściciele,nawet jak nie znasz ludzi,to możesz siąść przy barze i luźno pogadać przy bardzo dużym wyborze piw butelkowych z KP, również obecna jest GŻ, Kujawskie niepasteryzowane, Heban, Faustus,Koźlak z Ambera oraz: dwa rodzaje Zlatopramena, ukraiński Porter,Magnat, Obołon Aksamitne i Pszeniczny, Warsteiner, Budwaiser 1795, Zlaty Bażant, Smadny Mnich i Kelt. Ceny od 4,50 do 6 zł. Z lanych piw cały czas dostępna jest Perła chmielowa(zawsze dobra i zdrowa) za 3,50 oraz Tyskie gronie za 4 zł. Na ścianach mnóstwo gadżetów związanych z piwem, za barem,na półkach wyeksponowany jest dosyć spory zbiór otwieraczy piwnych. Do tego wszystkiego serwowana jest fajna muzyka która dopełnia klimatu.
PS. We wrześniu byłam na spotkaniu przed giełdowym w tym pubie -goście i kolekcjonerzy z Polski i nie tylko z Polski byli bardzo zadowoleni i zapowiedzieli się na następny raz w tym samym miejscu.
Na zdrowie
Comment
-
-
ok, nie jest najgorzej, ale nikt mi nie wmówi, że to jakaś rewelacja. na pewno wygląda to wszystko lepiej niż przed remontem. a co do obsługi... ok, właściciel jak najbardziej spoko, ale kiedyś byłem tam ze znajomym a przy barze siedział nawalony pomagier. żal było słuchać człowieka, a potem stał się dość agresywny. pewnie każdemu się zdarza, ale trzeba zwracać uwagę na takie rzeczy, bo zrażają do miejsca.
a co do wyboru piw, to przecież pisałem, że teraz chyba największy i najbardziej wszechstronny.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oluss Wyświetlenie odpowiedzi.. możesz siąść przy barze i luźno pogadać przy bardzo dużym wyborze piw butelkowych z KP...Last edited by anteks; 2007-12-27, 13:26.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Obecnie ciekawych piw butelkowych jest o wiele mniej niż wymieniał to oluss. W cenach od 5 do 6,5 pln. Jako że nie było to coś czego bym nie spotkał chociażby w 'Po godzinach' skosztowałem laną Perłę za 3,5 pln. Nie powtórzę już tego, smak koncernówy jest naprawdę irytujący. Sam lokal jest dość mały i zadymienie daje się we znaki. Otwarte dopiero od późnego popołudnia (przynajmniej w sobotę). Mają bilard.Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent Wyświetlenie odpowiedzi...niż wymieniał to oluss...
jestem dziewczyną
może teraz już aż tylu piw butelkowych nie ma aczkolwiek w czasie kiedy to pisałam były.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oluss Wyświetlenie odpowiedzijestem dziewczynąPiwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika oluss Wyświetlenie odpowiedzijestem dziewczyną
(....)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziCzy to jest powód do złości?!
Comment
-
-
To zamiast się denerwować przemyśl to i zmień nick. Albo po prostu przestań się tym irytować
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Monotematycznie stwierdzę - trzymać się tematu proszę.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Odświeżam temat. Lokal co prawda bez podanych godzin otwarcia, wystrój "zwykły", a z nalewaka Perła, ale za to z butelek dałoby się coś wybrać. Stan obecny: Konstancin Jasny Pełny, Raciborskie, Trybunał, Łomża Export, Ciechan Lagerowe, Kormoran Jasne Mocno Chmielone, Zdrój Świętokrzyski i "coś tam w piwie", Amber Złote Lwy, Biały, Rudy i Czarny Kot, Obołoń, Złoty Bażant, Paulaner, Kelt, Smadny Mnich. Podobno bywają także inne.
Obsługa miła. Adres dokładny: Skłodowskiej 26Last edited by Prusak; 2013-02-19, 21:27.
Comment
-
Comment