Nie chcę pisać że to na 100 % ale chodzą takie plotki ,że dużo browarów restauracyjnych kupuje piwo w innym małym browarze i sprzedaje jako swoje
Lublin, Grodzka 15, Browar-Restauracja Grodzka 15 [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziA w jakiej knajpie można napić się za 4 zł porównywalnego piwa?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika rohozecky Wyświetlenie odpowiedziMarudzicie, chłopaki. Nie jest tak źle
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz Wyświetlenie odpowiedziW żadnej, co i tak nie zmienia mojego przekonania, że grodzkie piwo nie jest wart takich cen.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sandacz Wyświetlenie odpowiedzi^ To nie znaczy, że to cena, którą chętnie płacę za grodzkie piwo.
Comment
-
-
Problem jest taki, że wszędzie pije się koncerniaki, wystarczy popatrzeć na parasole w ogródkach lokali. Grodzka oferuje coś innego, kilka innych miejsc w Lublinie także stara się wyróżniać swoją ofertą. Co do ceny, wg mnie nie jest drogo, skoro tyskie, lech, warka czy żywiec są mniej więcej na poziomie 6-8 zł. Ale wiesz, że płacisz za piwo, do którego włożył ktoś pasję, czas i pieniądze, a nie leją sikacze na masę.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mrkowal Wyświetlenie odpowiedziZ dobrze poinformowanych źródeł, umiejscowionych w lubelskim rynku nieruchomości wiem że Grodzka nie przędzie najlepiej i jej przyszłość nie rysuje się na kolorowo. Ale czego się spodziewać sie z takimi cenami, na starym miescie w Lublinie i przy takiej konkurencji. OK w piątki czy soboty lokal jest pełny ale na tygodniu puchy. Będzie żal ...
Reasumując wszelkie spekulacje które się tutaj znalazły to w 99% stek bzdur Nawet te z "najbardziej wiarygodnych źródeł"
Ja tam nie będe mówił skąd wiem po prost wiem i tyle.
Pozdrawiam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika believer Wyświetlenie odpowiedziPowiem tyle. Aby uspokić wielbicieli piwa ,ale także zazdrosnych właścicieli innych zwłaszcza sąsiednich restauracji i lokali siejących czarny PR. Browar Restauracja GRODZKA 15 miewa się bardzo dobrze. Od początku swego istnienia w rozrachunku rocznym przynosi zyski.Wiadomo jak wszedzie sa miesiące lepsze i sa miesiace gorsze. Aby jeszce bardziej uspokić "martwiących" się sytuacją Grodzkiej 15 dodam iż zysk ten z każdym rokiem rośnie. Proszę także przekazać " dobrze poinformowanym" , aby pilnowali własnego podwórka Odnośnie wystroju. Jednemu się podoba drugiemu się nie podoba. kwestia gustu. Wiadomo , że o gustach się nie dyskutuje. Każdy może wybudować sobie lokal i poddać go ocenie. Menago także nie zostanie zmieniony z racji tego że wywiązuje się ze swej roli. Odnośnie Pana Sandacza . Rozumiem że jako wielbiciel i smakosz wrecz birofil nawet po 7 piwie oceni pan jego rzeczywisty smak. Odnośnie cen. Wygórowane? Nie sądze. Jeśli ktoś woli wydać w innych lokalkach na SM 7-10 zł za butelkowego sikacza proszę bardzo. W tym przypadku nawet nasza najsłabsza warka jest lepsza od tych cudów lanych w innych lokalach... Mimo wszystko pozdrawiam Pana.
Reasumując wszelkie spekulacje które się tutaj znalazły to w 99% stek bzdur Nawet te z "najbardziej wiarygodnych źródeł"
Ja tam nie będe mówił skąd wiem po prost wiem i tyle.
Pozdrawiam
A skoro jest tak dobrze to dlaczego po sąsiedzku "u szewca" zawsze dzikie tłumy i nie ma gdzie palca wetknąć a u Was przeważnie puściutko?
Comment
-
-
[QUOTE=tomolek;1054093]Myślę, że aktywność kolegi na forum podpada pod:
A skoro jest tak dobrze to dlaczego po sąsiedzku "u szewca" zawsze dzikie tłumy i nie ma gdzie palca wetknąć a u Was przeważnie puściutko?[/QUOTE
Nie będe wdawał się w dyskusję bo ty wiesz zapewne lepiej haha. U nas ogórdek od strony ulicy Grodzkiej stanowi jedynie swego rodzaju słup reklamowy . Nic więcej. Bazujemy na ogródku od strony Podwala powiększonego do około 130 miejsc. Nie mam zamiaru nikomu nic udowadniac. jesli posiadacie informacje z pierwszej reki to gratuluje...Przede wszystkim mamy określoną grupę docelową i nie sa nią (i przepraszam z góry jesli kogoś obrażę) zmanierowani Birofile.
Tyle w tym temacie jak masz jakies pytania to zapraszam na Grodzka porozmawiamy.
Comment
-
-
Info o zasadach reklamy na forum poszło na priv.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziInfo o zasadach reklamy na forum poszło na priv.
Zmanierowany BirofilGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika believer Wyświetlenie odpowiedziPrzede wszystkim mamy określoną grupę docelową i nie sa nią (i przepraszam z góry jesli kogoś obrażę) zmanierowani Birofile.
Comment
-
-
Przede wszystkim mamy określoną grupę docelową i nie sa nią (i przepraszam z góry jesli kogoś obrażę) zmanierowani Birofile.
Comment
-
Comment