Winterbock jest dostępny. Swoją drogą najgorsze piwo jakie kiedykolwiek próbowałem wypić w browarze restauracyjnym.
Lublin, Grodzka 15, Browar-Restauracja Grodzka 15 [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Comment
-
Czołem hejterzy! Ja uważam, że nie był taki zły (choć na drugiego nie przyszłam) ale niektórzy na wszystko narzekają tak czy siak, w okolicy nic lepszego nie uświadczysz jeśli chodzi o restauracyjne.Comment
-
Comment
-
Piwo dalej marne. Zresztą wczoraj były dostępne tylko dwa: jasne i dunkel. Nieco z obowiązku zamówiłem małe jasne, ale było tak nieprzyjemnie gorzkie (tępe), że nie skusiłem się na ciemne i spłukałem absmak w pobliskiej mecce piwnej Pierwszą Pomocą. Szkoda, bo liczyłem na coś ekstra - patrząc na ilość dyplomów nad warzelnią.Comment
-
Browar odwiedzony, należy się na pewno plus za kapitalny taras z widokiem, położenie na samym rynku, ale przechodząc do meritum, do spróbowania były 4 piwa: jasne, ciemne, pszeniczne i specjalne: maibock. Wziąłem deskę piwa by spróbować każdego (cena deski: 7 PLN!) i żadnego bym nie chciał w objętości półlitrowej. Precyzując, piwa nie miały jakiś ewidentnych wad, można by od biedy wypić, ale po prostu były dość słabe.Comment
-
Tak dla porządku: od Rynku to jednak kawałek. Lekko naciągając można przyjąć, że to przy placu Po Farze jest...Comment
-
Wpadłem do browaru jako ostatniego na mojej sobotniej trasie, więc piłem już ostatkami sił, skusiłem się tylko na Desitkę. Poprawna. Lokal napchany do maksimum. Widok z zewnętrznego ogródka na błonia - przyjemny. Miejsce na wskroś turystyczne, fanem nie zostałem.Comment
-
Comment
Comment