Nie jedna dobra impreza zaczynała się od Areny
Lublin, Langiewicza, pub Arena [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziObecnie lokal zwie się Opium Cafe i wg. strony AleBrowaru jest tam ich piwo. Ciekawe czy z beczki?Ten, kto wymyślił piwo, był mędrcem. - Platon
Wypiłem wszystkie polskie piwa :)
Comment
-
-
Pewnie Perłę chłepczą.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Nie żebym się tłumaczył...
Po prostu, wygląda to z daleka na lokal wyłącznie studencki, taką imprezownię okołoakademikową. Wczoraj przechodziłem obok, nie ma nawet godzin otwarcia. Na stronie internetowej piszą że od 18.00 do 2.00. Zatem może przy jakiejś okazji, choć ja za stary jestem na takie klimaty...
Comment
-
-
Nie wiem e-prezes
Byłem w Opium parę razy i jest to kameralne spokojne miejsce z dość ekstrawagancką muzyką, ale przyjemną. Wystrój też ciekawy. No i mają często Pintę i inne dobre piwa. Co do godzin otwarcia to myślę że od października wszystko wróci do normy, czyli już o 10-12 będą otwierać jak zawszeTen, kto wymyślił piwo, był mędrcem. - Platon
Wypiłem wszystkie polskie piwa :)
Comment
-
-
Sami sobie załóżcie nowy
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment