Atmosfera i wystrój jak za dawnych dobrych lat. W takich miejscach aż chce się pić piwo i nazywa sie normalnie Pijalnia Piwa a nie jakiś pub. Z beczki Perła, z butelki m.in. Lubelskie. Na zewnątrz parasole i ławki. Po lewej stronie na początku ul.Partyzantów od wjazdu od strony Warszawy.
Puławy, Partyzantów (przy wjeździe od Warszawy), Pijalnia Piwa
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Z różnych perspektyw opowiadano już historię Warszawy. Ale żeby podążać w niej za zapachem piwa – tego jeszcze nie było!
W książce Piotra Wierzbickiego to właśnie browarnictwo jest głównym bohaterem. Gdzie mieszkali, a gdzie poświęcali się swojemu rzemieślnictwu piwowarzy...2018-04-25, 12:32 -
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
Piwo gotowe do oceny
-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Idąc starą, willową ulicą Fabryczną, natknąłem się na wolno stojącą budę, która od razu urzekła "swojskością". Magnesem były też parasole Fortuny. W środku jak można się domyślić - beczkowa Fortuna. Dostępne było akurat świeże Marcowe
Pycha! Przepaść w przypadku...
-
Channel: Wielkopolskie
2019-10-25, 00:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment