Ja dziś też przymknalem oko na ceny. Choć gdybym miał być co tydzień to grubo bym się zastanawiał. Sam jednak rozumiem skąd ceny. Pyszny niefiltrowany Kormoran. RiS brew doga też bardzo OK, choć to nie ta sama klasa. Do zobaczenia.
Lublin, Rybna 13, Pub i Restauracja u Fotografa [zamknięte]
Collapse
X
-
Wiesz. Dziś nic nie musiałem pić, bo było spotkanie piwowarow. Czerwonej czapki nie piłem i chciałem poznać. Kormoran głównie, po to by ocenić przydatność w pubie a RISa dla przyjemności na wynos. Sama wizyta w Lublinie przy okazji po to by poznać coś. Co w tym złego?Last edited by e-prezes; 2014-01-12, 00:55.
Comment
-
-
Sekciarze z Browar.biz mają u nas zniżkę .
Obecnie na kranach:
1. Shark, Widawa
2. Krakonos 11, Pivovar Trutnov
3. CentUS, Pracownia Piwa
4. Old World Russian Imperial Stout, BrewDog
5. Dwa Smoki, Pracownia Piwa
6. Primator 13, Browar Nachod
7. Jak w dym, Browar PINTA
8. Plant - T, Pracownia Piwa
Comment
-
-
A mnie się marzy (i niekoniecznie w wielokranie typu PiwPaw czy Omerta) reprezentacja polskiej sceny rzemieślniczej: Pinta, AleBrowar, Artezan, Pracownia, SzałPiw, Mason, Birbant, Bednary czy Kormoran. Wchodzę i widzę, że jestem w Polsce. I jestem dumny...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziA mnie się marzy (i niekoniecznie w wielokranie typu PiwPaw czy Omerta) reprezentacja polskiej sceny rzemieślniczej: Pinta, AleBrowar, Artezan, Pracownia, SzałPiw, Mason, Birbant, Bednary czy Kormoran. Wchodzę i widzę, że jestem w Polsce. I jestem dumny...
Comment
-
-
Na kranie już pojawiła się Kawka Coffee Ale. W kolejce Kawka Coffee Ale oraz Widawa Winter (Black/Ale).
1. SAINT PETERSBURG, THORNBRIDGE
2. Atak chmielu, Pinta
3. Orka, Widawa&Kopyra
4. Dark, Rohozec
5. Ognie szczęścia, Pinta
6. Primator 12, Browar Nachod
7. Kawka Coffee Ale, Widawa&Kopyra
8. Stare ale jare, Pinta
Comment
-
Comment