Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika docent
Wyświetlenie odpowiedzi
Lublin, Rybna 13, Pub i Restauracja u Fotografa [zamknięte]
Collapse
X
-
Nie ma już? Cholera...
Mówiłem, że nie wystarczy. A miałem zamiar nadrobić dzisiaj zaległości.
Comment
-
-
A co zostało "na kranach"?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziA co zostało "na kranach"?
Chcieliśmy serdecznie podziękować Pincie, a w szczególności obecnemu na premierze, Panu Ziemkowi Fałatowi za ogromną frajdę, jaką była niewątpliwie premiera piwa w Lublinie. Sami do końca nie spodziewaliśmy się takiej frekwencji. Padł rekord na szybkość opróżnienia beczki, tj 17 minut. Pokazuje to fakt, że nasza praca ma sens i coraz większe grono entuzjastów. Dziękujemy!
Krany aktualnie:
Atak Chmielu, Pinta
Pepik, Pracownia Piwa
Primator 10, Nachod
OLD WORLD IPA, Brewdog
CRACK, Pracownia Piwa
Golden Monk, AleBrowar
Skalak 13, Rohozec
Magic ESB, WidawaLast edited by ufotografa; 2014-03-15, 12:30.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedzi17 min, niezły wynik Niedługo to będzie czas zmiany opon w bolidzie F1Piwna Praha-przewodnik po praskich lokalach z prawdziwym piwem
Przewodnik po miejscach gdzie warzy się i serwuje dobre piwo-Polskie Minibrowary
Piwne podróże po Czechach-Piwne Czechy
Polskie Minibrowary na FB - codziennie nowe informacje!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziOgólnie to skandal, że Lublin dostał 1 (słownie jedną) beczkę tego piwa. Najkrótsza i najbardziej spektakularna premiera o jakiej słyszałem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wroni Wyświetlenie odpowiedziPiwo skończyło się, około 21 czyli zanim dojechał Ziemowit
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziOgólnie to skandal, że Lublin dostał 1 (słownie jedną) beczkę tego piwa. Najkrótsza i najbardziej spektakularna premiera o jakiej słyszałem.
Comment
-
Comment