Poproszę o szczegóły tzn. co, kiedy i o której będzie dostępne?
Lublin, Rybna 13, Pub i Restauracja u Fotografa [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziPoproszę o szczegóły tzn. co, kiedy i o której będzie dostępne?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ufotografa Wyświetlenie odpowiedziTomku na pierwszy plan w piątek pójdzie LtD. Już na kranie wisi CRACK. Później w zależności od zmian na kranie pojawi się CZARNY PACIFIC, SMOKY JOE, CZARNY KUR.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomolek Wyświetlenie odpowiedziWystarczy LtD do soboty?
Comment
-
-
Kura! Byłem przed chwilą w pubie i nie zapytałem o rabat. To jeszcze wracam dzisiaj. Swoją droga świetny wybór piw. Po Rowing Jacku który od razu przykuł moją uwagę nie wiedziałbym co wziąć, dlatego następnym razem jak będę to mam nadzieję, że podłączony będzie już Lablin to Dablin.
Comment
-
-
Dobra to teraz mogę PUB "U Fotografa" obsmarować.
Żałuję, podkreślam, żałuję, że tek krótko mogłem tam zabawić i nie doczekałem sie Lublin to Dublin... Wybór piw bardzo dobry, a nowe stouty wyśmienite. Fotograf sympatyczny, w ogóle obsługa przyjemna. Mimo, że w lokalu buło pełno ludzi to nie odczuwało się tego, zwłaszcza, że zagłębilismy sie w partii Scrabbli, które można wypożyczyć.
Na pewno częściej będę Fotografa odwiedzał, może kiedyś będzie nawet możliwość kupienia tam piwa z mojego browaru :P Pozdrawiam.
Comment
-
-
Przed weekendem na kranach:
1. Czarny Pacific, Artezan
2. Pacific Pale Ale, Artezan
3. Magic, Widawa
4. Smoky Joe, AleBrowar
5. Dwa Smoki, Pracownia Piwa
6. Primator 10, Browar Nachod
7. Skalak 13, Rohozec
8. Brown Foot, AleBrowar
Na kranach pojawi się niebawiem (piątek/sobota) COFFEE STOUT z cyklu czwartej już, Podróży Kormorana. Doctor Brew AIPA oraz SUNNY ALE. BIRBANT CITRA IPA oraz mocna czwórka z ALEBROWARU, czyli SWEET COW, KING OF HOP, BLACK HOPE i AMBER BOY.
Comment
-
-
Już w piątek na jednym z naszych kranów zagości nowe piwo Pinty - DAS IPA.
Ponadto powraca Pracownia Piwa: Hey now, Crack oraz Dwa smoki.
Tymczasem:
1. OLD WORLD BrewDog IPA, BrewDog
2. Coffe Stout Podróże Kormorana, Kormoran
3. Pacific Pale Ale, Artezan
4. Sunny Ale, Doctor Brew
5. Amber Boy, AleBrowar
6. Citra Single Hop IPA, Birbant
7. Skalak 13, Rohozec
8. Black Hope, AleBrowar
Comment
-
Comment